Haberler

Tekirdağ'ın Yeni Üç İlçesinin Kaymakamları Atandı

İçişleri Bakanlığı'nın 2013 yılı Yaz Kaymakamlar Kararnamesi ile Ergene İlçesinin ilk kaymakamı, Artvin'e bağlı Borçka İlçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak atandı.

İçişleri Bakanlığı'nın 2013 yılı Yaz Kaymakamlar Kararnamesi ile Ergene İlçesinin ilk kaymakamı, Artvin'e bağlı Borçka İlçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak atandı. Kararname ile 2 Vali Yardımcısı ve Marmara Ereğlisi Kaymakamı başka yere atanırken yeni kurulan ilçeler Süleymanpaşa ve Kapaklı ilçelerine de yeni kaymakamlar atandı.

Yeni kurulan ilçeler Ergene, Süleymanpaşa ve Kapaklı ilçelerine İçişleri Bakanlığının 2013 yaz Kaymakamlar Kararnamesi ile kaymakam atamaları yapıldı. Buna göre, Ergene ilçesinin yeni kaymakamı Artvin'e bağlı Borçka ilçesi kaymakamı Fatih Kızıltoprak (33) atandı. Kapaklı Kaymakamlığına Abana Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Süleymanpaşa İlçesi Kaymakamlığına Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu atandı.

Ayrıca, Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı Denizli Vali Yardımcılığına, Halil İbrahim Acır Bilecik Vali Yardımcılığına atandı. Boşalan Tekirdağ Vali Yardımcılığı koltuklarına ise Eskişehir Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ve Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan atandı. Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz de Payas Kaymakamlığına, boşalan göreve ise Söğütlü Kaymakamı Adil Karataş geldi.

YENİ İLÇELERE ATANAN KAYMAKAMLARIN ÖZGEÇMİŞLERİ

Ergene İlçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, 1980 yılında İstanbul Kadıköy'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1999-2000 yıllarında İngiltere'de dil eğitimi aldı. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü dereceyle bitirdi. Aynı üniversitede Yüksek Lisansını tamamladı. 2004 yılında Artvin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine adım attı. Aksaray İli Ağaçören İlçesi ve Sakarya İli Karapürçek İlçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 2005 yılında Fransa'da dil eğitimi aldı ve Kamu Yönetimi stajı yaptı. 2007 yılı Mart dönemi kararnamesi ile Tokat'ın Sulusaray İlçesi Kaymakamlığı'na atandı. 2008 yılı Eylül ayında Sivas'ın Gölova İlçesi Kaymakamlığı'na atandı. 2010 yılı Ağustos ayında Artvin'in Borçka İlçesi Kaymakamlığı'na atandı. Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktora eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. İlke Hanımefendi ile evli olup bir çocuk babasıdır.

ASLI AYNAOĞLU KUZULU

1977 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bitlis Tatvan ilçesinde, orta öğrenimini İzmir İnönü Lisesinde tamamladı.1998 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. 2003 yılında Kaymakamlık mesleğine başlayarak teftiş stajını Isparta ve Sinop illerinde tamamladı. Ankara Ayaş ilçesinde Kaymakam refikliği stajını yaptı. Yabancı dil öğrenmek ve mesleği ile ilgili stajda bulunmak üzere Almanya'nın Schwabisch Hall şehrinde bulundu. Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Afyon'un İhsaniye İlçesi, Malatya'nın Arguvan İlçesi Kaymakamlığında bulundu, 30 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararname ile yeni görevine başladı.

KAMİL KICIROĞLU

1966 yılında Kütahya Gediz'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gediz'de tamamladıktan sonra 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. TRT'ye muhabir adayı olarak girdi. Bu arada İçişleri Bakanlığı'nın açtığı sınavları kazanarak Malatya Kaymakam Adayı olarak 1988 yılında göreve başladı. 1991 yılında asıl kaymakam olarak kura çekti ve Niğde Çiftlik'te kurucu kaymakam olarak görev yaptı. (1991-1993) Bundan sonra sırasıyla Artvin'ın Ardanuç ilçesi (1993-1995), Ağrı Patnos (1995-1998), Balıkesir-Kepsut (1998-2001), Samsun Tekkeköy (2001-2006) ve Manisa-Demirci (2006-2008)'de kaymakam olarak çalıştı. 1 Temmuz 2008 tarihinden beri yeni kurulan Mersin-Mezitli'de görev yapmaktadır. Kamil Kıcıroğlu evli olup iki çocuğu vardır. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Kızıltoprak Tekirdağ Borçka Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title