Haberler

Aynı aileden 3 kişiye mezar olan kaza kameralar tarafından anbean görüntülendi

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 4 kişinin içinde olduğu araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle su kanalı betonuna çarptı. Kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, direksiyon başında bulunan babanın yaşam mücadelesi sürüyor. Feci olay, güvenlik kameralarına da anbean yansıdı.

İstanbul'dan yola çıkan Nadim Sevinç'in (59) kullandığı 34 COB 352 plakalı otomobil, Tekirdağ Malkara ilçe girişi yakınlarına geldiği sırada direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yol kenarındaki su kanalı betonuna çarptı. Kaza anı, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Aynı aileden 3 kişiye mezar olan kaza kameralar tarafından anbean görüntülendi

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada hurdaya dönen araçta Nadim Sevinç'in kızı Elif Tuğçe Sevinç Coşkun (30) olay yerinde, eşi Songül Sevinç (55) ile diğer kızı Zehra Meltem Sevinç (20) ise ambulansla kaldırıldıkları Malkara Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Aynı aileden 3 kişiye mezar olan kaza kameralar tarafından anbean görüntülendi

BABA, YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan baba Nadim Sevinç'in ise ambulansla kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan baba Nadim Sevinç'in yaşam savaşı verdiği bildirildi. Savcılık ve Polis ekiplerinin incelemesinin ardından aracın ön kısmına sıkışan Elif Tuğçe Coşkun'un cenazesi kaza kırım ekiplerinin çalışmasının ardından çıkarılarak cenaze aracıyla Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza, bölgede bulunan bir güvenlik kamerasına ise saniye saniye yansıdı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Aynı aileden 3 kişiye mezar olan kaza kameralar tarafından anbean görüntülendi

Aynı aileden 3 kişiye mezar olan kaza kameralar tarafından anbean görüntülendi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Malkara Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (13)

sivri :

arabayı kullanırken bir şeyle uğraştığı kesin büyük ihtimalle de ya cep telefonu ya da aracın teybi yazık yani tüm ailesini öldürdü kendi de bu saatten sonra o vicdan la ne kadar nasıl yaşar bilemem

14
5
yanıtYanıtla
Derya Fırtına:

Bilmeden yorum yapmak cok kolay sanırım haberı okuduysanız arabayı kullanan babası ve yaşı oldukça büyük bizim için acı bir kayıp olan böyle bir olayda konusamazsınız gelinimiz vefat etmiş siz önüne baksaymış yazmıssınız az insan olun insan acıya saygınız olsun

9
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Su kanalının bitiş yerine vurmuş anlaşılan. Yoldan çıkıldığında bile manevra alanı bırakılsa ne iyi olur ? Kaçacak toparlayacak alan yok. Çok yazık

9
0
yanıtYanıtla
Aslhn erdun :

Bir kedigözü falan koysalardı ya , Allaha emanet gidiyoruz, güneşte o taş çıkıntısını çoğu insan görmeyebilir. Karayolları işini düzgün yap.

8
0
yanıtYanıtla
ercan cebeci:

Boyle yolmu olur. Resmen ölüme davetiye. Insan önune bir bariyer yapar. Araba saplanip kalmis. Yazık...

8
0
yanıtYanıtla
Mehmet Gündüz:

Baktığın zaman ölümcül bir kaza değil. Emniyet kemeri hayat kurtarır.

6
1
yanıtYanıtla
sivri :

emniyet kemerleri öndekiler için en azından takılı çünkü emniyet kemerleri takılı olmasa hava yastıkları açılmaz hava tastıkları açılıyor bakınca hava yastıkları emniyet kemerleri bağlı olmadan patlamaz araçların içinde de yazar

yanıt0
yanıt1
AYDIN DENİZ:

ÇINAR SARAÇ ettiğin yorum cokmu normal

5
1
yanıtYanıtla
Gulo 62:

Okuma yazma yokmu kazayı yapan baba nasıl bir malsın

3
2
yanıtYanıtla
Berat Çetin:

Yollar tuzaklara dolu,şakası yok herşey birkaç saniyede oluyor ve insanlar çok ucuz şekilde ölüyor..Balıkesir Edremit teki kazada 15 kişi öldü hemde tertemiz yolda giderken tali yola giren otobüs 95 km hızla viraja girince mühendislik hatasıda eklenince keskin viraj merkezkaç kuvvetini ortaya çıkarıyor ve sonuç ortada..artık ülkemizde yol mühendislerinin kazalar olmadan insanlar ölmeden karakollara ile çözmeliler..Tam viraja girerken istinad duvarı başlarmı..yazık oldu..

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title