Haberler

TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Taşdemir, Erzincan'da

Güncelleme:

TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir, "Özel sektörü eğitmek ve iş kazalarını daha az seviyeye, minimuma çekmek için eğitimlere sürekli devam edeceğiz." dedi.

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir, "Özel sektörü eğitmek ve iş kazalarını daha az seviyeye, minimuma çekmek için eğitimlere sürekli devam edeceğiz" dedi.Taşdemir, TEDAŞ Erzincan Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Eğitim Şurası"nda yaptığı konuşmada, TEDAŞ Genel Müdürlüğü bünyesinde 4 eğitim merkezi bulunduğunu söyledi.Erzincan'da gerçekleştirilen bu şurada 2014 yılı eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiğini ve 2015 yılı müfredatının belirlendiğini ifade eden Taşdemir, bu müfredatın ilgili personele verileceğini belirtti. İş kazalarının azaltılması için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Taşdemir, şunları kaydetti: "Performans Yönetim Daire Başkanlığı içerisinde İş Sağlığı İş Güvenliği Müdürlüğümüz var. Her ay iş kazalarıyla ilgili eğitimler yapılmakta ayrıca biliyorsunuz bizim TEDAŞ Yönetmeliğinde şöyle bir ibare var; 'ağır işlerde çalışanlar yani elektrik kısmında çalışanların hepsi her yıl iş güvenliği eğitimlerinden geçirilir'. Özel sektörde çalışan arkadaşlar, EKAT belgesi (Elektrik kuvvetli akım tesislerinde yüksek gerilim altında çalışma izin belgesi) dediğimiz bu belgelere başvurduğunda, yani EKAT belgesi alma zorunluluğu olan elemanlarda bunlarda iş güvenliği eğitimi veriliyor. Performans Yönetim Daire Başkanlığımızın bu hususta bir araştırması var, yani özel dağıtım şirketlerinde iş kazalarına uğrayan arkadaşlarla ilgili araştırması var. (İş kazalarında) Bir artış söz konusu, tabii ki bunun da önüne geçmek için biz tamamen kendimizi artık özel sektöre adapte etmek, özel sektörü eğitmek ve bu iş kazalarını daha az seviyeye, minimuma çekmek için eğitimlere sürekli devam edeceğiz."

TEDAŞ YABANCILARA DA EĞİTİM VERECEK

TEDAŞ'ın 4 eğitim merkezinde yurt dışından gelecek kişilere de eğitim verileceğini ifade eden Taşdemir, "Performans Yönetim Daire Başkanlığı, yurt dışına eğitim verilmesi hususunda bazı anlaşmalara vardı. Sudan, Irak, Libya, Mısır gibi ülkelerden kişiler, bizim eğitim merkezlerimizi ziyaret etti. Biz, buralarda vermiş olduğumuz eğitimleri gelecekte, önümüzdeki yıl onlara da vereceğiz. Yani Erzincan Eğitim Merkezi'nde de yurt dışından gelen personele eğitim verilecektir" dedi.Bu arada, farklı illerden gelen personele, Erzincan Eğitim Merkezi'nde teorik ve uygulamalı eğitim veriliyor. Personel, elektrik direklerinin üzerinde dengede duruş eğitimine de tabi tutuluyor.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Elektrik Dağıtım Mustafa Taşdemir Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title