Haberler

Cansel'in Tecavüzüne Göz Yuman Okul "İyiyim" Tutanağı Almış

Güncelleme:

Öğretmeninin tecavüzüne uğradıktan sonra intihar eden Cansel ile ilgili kahreden detaylara ulaşıldı. Okul yönetimi, genç kızdan "Bir şeyim yok, iyiyim" tutanağı almış.

Kayseri'de öğretmeninin tecavüzüne uğradığı için intihar eden Cansel Buse Kınalı (17), Türkiye'yi kahretti. Skandal olayın perde arkası ise tüyler ürpertti. Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Cansel'in canına kıymadan önce yaşadıklarını anlattığı okul yönetiminin, olayı örtbas etmek için genç kızdan "İyiyim" tutanağı aldığı tespit edildi.

İNTİHAR EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Skandal, 17 Şubat'ta patlak verdi. Cansel, matematik öğretmeni Bayram Özcan'ın tecavüzüne uğradığı için intihar etti. Tutuklanan sapık öğretmen, suçunu itiraf ederken eğitimci maskesi takan zanlının en ağır cezayı alması için vicdanlar kenetlendi. Skandallar zinciri ise birbirini izledi.

TUTANAK TUTMUŞLAR

Cansel, canına kıymadan 2 gün önce yaşadıklarını okul yönetimine anlatırken baygınlık geçirdi. Okul yöneticileri ise genç kızı revire kapatıp, çağrılan ambulansı geri gönderdi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından görevden el çektirilip haklarında adli ve idari soruşturma açılan 5 okul yöneticisinin, revirdeki istirahati sürecinde Cansel'in hastaneye ve eve gitmeyi kabul etmediğine dair tutanak tuttuğu belirlendi.

"BİR ŞEYİM YOK, İYİYİM"

Yaşamına son veren Cansel Buse Kınalı'nın kendi el yazısıyla okul yönetimine, "Bir şeyim yok, iyiyim" diye yazı verdiği, bu yazının da halen gizli olarak devam eden soruşturma dosyasına konulduğu kaydedildi.

SINIFIN YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Öte yandan Cansel'in sınıf arkadaşları, "Psikolojimiz bozuldu" diyerek 4. kattaki sınıflarının bir başka kata alınmasını istedi. Yeni lise yönetimi ise Cansel BuseKınalı'nın sınıf arkadaşlarının bu isteğini kabul etti. Lise son sınıf öğrencilerinin sınıfının 4. kattan birinci kata alındığı bildirildi. (Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bayram Özcan Türkiye Kayseri Kınalı 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

hz.ömer adaleti.:

meb e bağlı tüm okullarda siyaset destekli seçilen yöneticiler bu işleri kariyerleri gereği çok iyi yapıyorlar. hukuk yasa tanımaz idarecilerin seçildiği bir dönemde eğitimin içine etmeleri kaçınılmaz oluyor. meb in uyduruk sınavlarında yandaş yöneticilerin yönettiği okulların halidir bu. geçen gün evine doğalgaz çekebilecek kadar aymaz bir yönetici ile bunlar aynı yolun eseri insanlar. onlara yaranmaya çalışan öğretmenlerde aynı kişiliksiz yapıları ile eğitim camiasını bitiriyorlar. bizde 3 tane var

90
3
yanıtYanıtla
Gugug sesine:

Çocuklar kimseye aileniz gibi güvenmeyin daima birkaç arkadaş birlikte gezin tanısanız bile kimseyle yalnız kalmayın özelliklede büyüklerle Okul dışına ise ailenizin onaylamadığı hiçbir yere gitmeyin

58
0
yanıtYanıtla
hakan:

Öğretmen facebooka rabia eli koymuş bi de traji komik buna derler

51
3
yanıtYanıtla
CanxMobil-IOS:

Yeni nesil ÖĞRETMEN versiyonu

22
29
yanıtYanıtla
Adil adam:

Bakan bunlara sürekli zam veriyor, arpaları bol gelince her türlü pisliği yapıp birbirinin suçunu kapatıyorlar. Bunlar mı kutsiyet atfedilenler.

33
17
yanıtYanıtla
BursaMobil-IOS:

Bıktık bu haberden.

18
26
yanıtYanıtla
EbruMobil-ANDROID:

Karma eğitime hayir

21
23
yanıtYanıtla
selo can:

Gence cik kiz giti neyin derdinde bunlar

32
0
yanıtYanıtla
HACI GÜDÜK BEKİRİN OĞLU HACI TARHAN EFE:

LANET OLSUN BUNA SEBEP OLAN HERKESE

29
0
yanıtYanıtla
emekli lise müdürü soruyor:

Bizlerin kazanılmış haklarını gasp ederek ve torpille atadığınız yandaş okul yöneticileriniz harikalar (!) yaratırken, Eğitim-Birsen sendikası neden suskun acaba??

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title