Haberler

Teb Portföy "Türkiye'nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi" Seçildi

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Portföy Yönetimi, 2013 World Finance Ödülleri kapsamında, "Türkiye'nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi" seçildi.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Portföy Yönetimi, 2013 World Finance Ödülleri kapsamında, " Türkiye'nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi" seçildi.

TEB açıklamasına göre, bağımsız uzmanlardan oluşan jürinin belirlediği ve kısa liste üzerinden yapılan seçimde, yatırım felsefesi, yatırım araştırması, raporlama, şeffaflık, bilgilendirme ve fon performansı kriterleri göz önünde bulunduruldu.

TEB Portföy Yönetimi Genel Müdürü Ömer Yenidoğan, son yıllarda varlık yönetimi sektörünün hızlı bir gelişme sürecine girdiğine işaret ederek, TEB Portföy olarak uzun yıllardır bu alana yatırım yaptıklarını belirtti.

Yenidoğan, yurtdışından Türkiye'ye yatırım yapan kurumsal yatırımcıların yaklaşık 1,5 milyar lira büyüklüğündeki varlıklarını, Türk hisse senetlerinde yönettiklerini kaydederek, verilen bu ödülle, TEB Portföy'ün uzmanlığı ile aktif portföy yönetimi anlayışının ulusal ve uluslararası arenada bir kez daha ön plana çıktığını ifade etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türk Ekonomi Bankası Yenidoğan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title