Haberler

Tcdd Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın Mutlu Günü

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın oğlu Murat Selim Karaman, Reyhan Uğur Taşdemir ile hayatını birleştirdi.

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın oğlu Murat Selim Karaman, Reyhan Uğur Taşdemir ile hayatını birleştirdi. Devletin zirvesi ise Karaman ve Taşdemir ailelerinin Rixos Otel'de düzenlediği görkemli düğünde buluştu.

Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın davetlileri kapıda karşıladığı düğüne, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, gelin ve damatın akrabaları ile birçok davetli katıldı. Süleyman Karaman'ın oğlu Murat Selim Karaman'ın, Reyhan Uğur Taşdemir ile hayatlarını birleştirdiği görkemli düğün, Dünya Kur'an-ı Kerim okuma şampiyonu Selman Okumuş'un Kur'an tilavetiyle başladı.

Kur'an tilavetinin ardından genç çiftler için dua edilirken, duanın ardından ise gelin Reyhan Uğur Taşdemir ile damat Murat Selim Karaman alkışlar içerisinde salona girdi. Damatın amcası ve aynı zamanda da Güngören Belediye Başkanı olan Yücel Karaman'ın kıydığı nikahta, şahitlikleri ise, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar; İdris Naim Şahin, Binali Yıldırım, Recep Akdağ, Hayati Yazıcı ve Cevdet Yılmaz yaptı.

Damatın amcası Yücel Karaman'ın genç çifti karı-koca ilan etmesinin ardından imzalar atılırken, TBMM Başkanı Cemil Çiçek bir konuşma yaparak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başbakan Erdoğan'ın sık sık dile getirdiği 3 çocuk tavsiyesini bu kez TBMM Başkanı Cemil Çiçek yinelerken, bunun hem bilimsel olarak kanıtlandığını hem de kültürümüzde olan bir şey olduğu için tavsiye ettiğini söyledi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da genç çiftlere huzur ve mutluluk dilediği bir konuşma yaparak sözü daha sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a bıraktı. Binali Yıldırım ise, genç çiftlere mutluluk diledikten sonra esprili bir konuşma yaptı. Genç çifte, "Aşık Veysel'in dediği gibi uzun ince bir yola çıkıyorsunuz" diyen Bakan Binali Yıldırım, "Artık bu yollar uzun ince değil, duble yol" şeklinde bir benzetme yaparak salondakileri güldürdü.

Bakan Yıldırım konuşmasının ardından evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ederken, nikah törenin ardından ise bir hatıra fotoğrafı çektirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Karaman Yücel Karaman Murat Selim Tcdd Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title