Haberler

Bakan Güllüce: Türkiye Teröre Teslim Olmaz

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye 77 milyonluk dev ülke. Terör örgütüne teslim olmaz." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.  İdris Güllüce, "Türkiye 77 milyonluk dev ülke. Terör örgütüne teslim olmaz" dedi

"HARÇLAR YÖNETMELİKTE BELİRLENDİ"

Tapu için ilave harç alınmayacağını belirten Güllüce, harçların yönetmelikte belirlendiğini, ancak Anayasa Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda rakamlaştırıldığını söyledi. 

17 ARALIK SONRASI BAKANLIK'TAKİ GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Güllüce, 17 Aralık operasyonundan sonra bakanlığının İstanbul'daki birimlerinde yaşanan görevden almalarla ilgili, Teftiş Kurulu'nun gerekeni yaptığını ve hukuk çerçevesinde bu işlemlerin yapıldığını ifade etti. 

"TERÖRLE MÜCADELE AMANSIZ ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar'ın terör örgütünün yol kesme eylemine ilişkin sorusu üzerine Güllüce, terörle mücadelenin amansız bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Devletin terörü yok etmek için 30 yıldır mücadele ettiğini ve etmeye devam edeceğini vurgulayan Güllüce, "Türkiye 77 milyonluk dev ülke. Terör örgütüne teslim olmaz. Bu devlet 3 eşkıyaya prim vermez" diye konuştu.

HDP'DEN YALANLAMA

HDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani de terör örgütünün yol kestiği bilgisinin yalan olduğunu öne sürerek, aksi açıklamaların provokatif olduğunu söyledi.  Bunun üzerine tekrar söz alan Acar, terör örgütünün çocuk kaçırmasının ve yol kesme eyleminin günlerdir gazetelerde yer aldığını belirterek, "Biz hayal mi görüyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Anayasa Mahkemesi İdris Güllüce Gürkut Acar Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

kör müyüz:

devi fareye teslim ettiniz askeri polisi madara ettiniz 3 tane baldırı çıplak eşkiyyaya verdiniz gerçi kör olanımız çok ama hepimiz kör değiliz

13
5
yanıtYanıtla
demokrat:

Teslim olmaya ne gerek kalmış, Apo koltuğun dödüncü bacağı.

13
1
yanıtYanıtla
uğur yalçın:

BUNLARIN,,TERÖR DEDİĞİ CEMAAT,İLE SÖZDE ERGENEKON...ASIL PKK BUNLARIN GÖZÜNDE TERÖR DEĞİL...

11
0
yanıtYanıtla
hepsi boş:

sn bakan sanırım haftalardır yurt dısındaydınız haberınız yok adamlar asker işçi kacırmakta yolları kazmakta kapamakta kımlık kontrolu yapmakta

11
0
yanıtYanıtla
alp:

doguya git o zaman korumasızda görelim seni doguyu vermişsiniz örgüte.

6
4
yanıtYanıtla
LAFA BAK LAFA:

TESLİM OLMAK CÜMLESİNİ KULLANABİLMEK BİLE ACZİYET İFADESİ.ULAN TERÖR DE KİM OLUYOR DİYEN BAKANLAR VARDI BU MEMLEKETTE.EVET ŞUAN ŞEHİT GELMİYR. AMA AÇILIM AÇILIM DİYE ORTAYA ATTIĞINIZ ŞEYİN DE İÇİ BOŞ ÇIKTI.NE PLAN VAR NE PROJE.ANCA LAF. ANCA TAVİZ TAVİZ ANCA MÜSAMAHA.SONUç::: PKK LARI KÖPEKLER İDRİS NAİM ŞAHİN TARAFINDAN KIRILAN KOLLARINI YENİDEN ONARDILAR, ESKİSİNDEN BİLE GÜÇLÜLER ARTIK.OY YOOOKKK.CHP Mİ GELECEK GELSİN. Bİ YAPTIGINIZ İŞ ADAM AKILLI BAŞÖRTÜSÜ İŞİNİ ÇÖZMEK OLDU.ONU DA YAPIN BİR ZAHMET : 12 YIL...ZATEN BU MEMLEKETTE ARTIK HİÇ BİR HÜKÜMET BAŞÖRTÜSÜNE EL UZATAMAYACAĞINI ANLADI.DİĞER İŞLERİNİZ (YOL, TREN, HASTANE) ALLAH RAZI OLSUN.AMA SİZ DE YİYENLERDEN OLDUNUZ, CHP DEN NE FARKINIZ KALDI ???

10
0
yanıtYanıtla
DİCLE:

bütün müslüman ülkeler kepaze ülke...

7
1
yanıtYanıtla
F@F.M.2010@web.de:

kepaze sensin agzini topla

yanıt0
yanıt0
oguzhan turani:

bakan yanlis demis 77 den 4 milyonu hain cikacan geriye kalani say bakan birde devlet yonetiyon

5
1
yanıtYanıtla
uyan uyan:

ya hele şükür anlayabilmeye başladık.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title