Haberler

Son Dakika: Günlerce elektriksiz kalan Isparta'da Vali Ömer Seymenoğlu görevden alındı! Gerekçe koronavirüs

Güncelleme:

Son dakika: Yoğun kar yağışı nedeniyle uzun süren elektrik kesintisinin yaşandığı Isparta'da, koronavirüse yakalanan Vali Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı. Seymenoğlu'nun yerine Ankara merkez valisi Osman Kaymak vekil olarak atandı.

Isparta'da geçtiğimiz perşembe günü başlayan kar yağışı nedeniyle hayat neredeyse durma noktasına geldi. Kara esir olan şehir, günlerce elektriksiz kaldı. Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Isparta'da Vali Ömer Seymenoğlu, koronavirüse yakalanmasının ardından geçici olarak görevden alındı.

BAKANLIK: RUTİN BİR UYGULAMA

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun, kentte yoğun kış şartları ile mücadele döneminde görevinin başındayken Covid-19'a yakalandığı ve evinde karantinaya alındığı belirtilerek, "İlde yoğun kar yağışı nedeniyle sürdürülen çalışmalarda ilk günden beri bulunan İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Çataklı ile yapılan istişareler sonucunda afetle mücadelenin aksamaması ve kamu hizmetlerinin devam etmesi için eski Samsun Valisi, Bakanlığımız Vali Mülkiye Müfettişi Sayın Osman Kaymak 5 Şubat itibarı ile valimizin karantina süresince Isparta Vali Vekilliğine görevlendirilmiştir. Uygulama rutin bir uygulama olup görevden alma veya atama söz konusu değildir" denildi.

Son Dakika: Günlerce elektriksiz kalan Isparta'da Vali Ömer Seymenoğlu görevden alındı! Gerekçe koronavirüsIsparta Valisi Ömer Seymenoğlu

ÖMER SEYMENOĞLU KİMDİR?

Ömer Seymenoğlu, 20 Mayıs 1965 tarihinde Trabzon Sürmene'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sürmene'de tamamladıktan sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 27 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atandı.

Son Dakika: Koronavirüse yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, geçici olarak görevden alındıIsparta Valiliği'ne vekaleten atanan Osman Kaymak

OSMAN KAYMAK KİMDİR?

Osman Kaymak, İçişleri Bakanlığı tarafından 18 Ocak 2017 tarihinde Tunceli Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi. Tunceli Valiliği görevi ile Belediye Başkan Vekilliği görevlerini birlikte yürüttü. Osman Kaymak daha önce de Samsun Valisi olarak görev yapmıştı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Ömer Seymenoğlu Osman Kaymak Isparta Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (5)

Sadullah sıtkı:

en azından elektrik faturaları kabarık gelmeyecek buna sevinsin gariplerin

179
36
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Parlamenter sistem şart.!!!

80
20
yanıtYanıtla
Yagiz Mirac:

Yeter 3 yıl yapmış valilik işte istirahatine baksın

35
13
yanıtYanıtla
erco erco:

Suc valilin degil, Elektirik dagitimini peskeş cektiginiz şirketlerin hic yatirim yapmadan daha cok kazanmak istemesi.

0
0
yanıtYanıtla
Murat Şengezer:

Fatura valiye kesilmiş adaleti bu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title