Haberler

Ellerinde sopalarla yürüyen Suriyelilerin görüntüsü tartışma yarattı! Valilikten açıklama geldi

Güncelleme:

Nevşehir'de Suriye uyruklu üç kişinin ellerinde sopalarla sokakta yürüdükleri görüntü sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Görüntülerin ardından harekete geçen Nevşehir Valiliği, düğünden dağılım sırasında çekildiği tespit edilen videodaki üç kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bahse konu gün ve öncesinde herhangi bir kavga ya da yürüyüş konusunun meydana gelmediğine vurgu yapıldı.

Nevşehir'de ellerinde sopalarla sokakta yürüdükleri sırada çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Suriye uyruklu üç kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

VALİLİK GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN HAREKETE GEÇTİ

Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada, "Suriyelilerin ellerinde sopa ile Nevşehir sokaklarında dolaşırken görüntüleri" şeklindeki paylaşımın ardından harekete geçildiği belirtildi.

VİDEO DÜĞÜNDEN DAĞILIM SIRASINDA ÇEKİLMİŞ

Açıklamada, servis edilen görüntüyle ilgili inceleme yapıldığı, 12 Aralık 2021 akşamına ait görüntünün düğünden dağılım sırasında çekildiğinin tespit edildiği kaydedildi. 12 Aralık'ta sosyal medya hesabında paylaşımı yapan kişi ve ellerinde sopa olan iki kişinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan araştırmada bahse konu olayın 12.12.2021 günü ilimiz merkezinde gerçekleşen Suriyelilere ait bir düğün dağılımı sonrasında gerçekleştiği, bahse konu videonun bu düğün dağılımda çekilerek Tik Tok adlı sosyal medya paylaşım sitesinde yine 12.12.2021 günü yayınlandığı anlaşılmıştır.

"HERHANGİ BİR KAVGA YA DA YÜRÜYÜŞ KONUSU MEYDANA GELMEDİ"

Paylaşımı yapan şahıs ile videoda ellerinde sopa ile görünen iki şahıs yakalanmış olup, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında hukuki süreç yürütülmek üzere soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca yapılan araştırmalarda bahse konu gün ve öncesinde herhangi bir kavga ya da yürüyüş konusunun meydana gelmediği, konunun düğünün sonlanması neticesi oluşan kalabalık olduğu anlaşılmıştır."

Kaynak: AA / Güncel

Nevşehir Aralık Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (24)

Tutankamon Hoca:

Dün Suriyede 3 şehidimiz vardı ama bizimkiler hala suriyeli koruma derdinde o yapmadı bu yapmadı onlar yürümedi geciştir gitsin Türk hakıyla dalga gectiler ses yok e ellerine silah sopa aldılar ses yoık hatayda antepte sayıca fazlalar gecen gün suriyeli iş adamı skıysa gönderin diye meydan okrken ses yok

249
12
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Emrah mersine git görürsün

yanıt33
yanıt1
ERKAN :

emrah tosunoğlu yaz gelince hatay mersin sahillerinde bir tatil yapmayı denesene. ama sana tavsiyem ailenle gitme

yanıt28
yanıt0
yusuf sahin:

suriye vatandaşı olanları ülkelerine ne zaman göndereceksiniz?

164
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

avrupadan para koparma ugruna suriyelileri kendileri davet etmedimi bayramlarda sorgusuz sualsiz pasaportsuz giris cikislara canak tutulmadimi ülkenin dört bir yanina yayilmalarina kim izin verdi kacak calismalarina kim göz yumdu kim üc oy icin vatandas yapti adamlar suriyeliler giderse ekonomimiz cöker diyor simdi sende kalkmis ne zaman göndereceksiniz diye soruyorsun adamlar elinden gelse afrikayi libyayi afganistani pakistani bile komple Türkiyeye tasir olmazsa katara bae´ya verir.

yanıt40
yanıt2
Klm :

Hükümetin yıllardır BÜYÜK GAFLET İÇİNDE YÜRÜTTÜĞÜ SURİYELİ MÜLTECİ POLİTİKASI SON YAŞANAN İKİ ŞEHİRDE GÖRÜNTÜLERE KARŞILIK VERMEZ SESSİZ KALIP ÜLKE VATANDAŞLARI İLE KARŞI KARŞIYA GELMEDEN ÇÖZÜM ÜRETMESİ GEREKLİ TOPLUMA YAZILI AÇIKLAMA DEĞİL SİNSİ YUVALARINA GİRİP AYNI KAMUPYUNU DOYURUCU ÇÖZÜM ÜRETİN YARIN BU DAHA AHUA ÇIKACAK VE TÜRK HALKI BUNU KARŞILIK VERİNCE HALK TERÖRİS İLAN EDİLİP HAPSE MÜLTECİ SINIR DİŞİ YAZIK TRİBÜNLERE OYNAMAYIN SİYASİ RAND İÇİN HALKIN BUNU KABUL ETMEDİĞİ GÜN ÇOK GEÇ

135
8
yanıtYanıtla
Murat YILDIRIM:

BİRİLERİNİN KAFASINI YARDIKTAN SONRA HAREKETE GEÇERSİNİZ..ACELE ETMEYİN

130
11
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Bugün sopa ve bıçakla yürüyenler yarın silahlarla yürür bunu görmeyecek kadar körmüsünüz defolup gitsinler

130
4
yanıtYanıtla
Ibrahim Arslan:

Kanla alınan bu toprakların vatandaşı olmanın bedeli bu kadar ucuz olamaz iş verelim aş verelim ama bunlara asla vatandaşlık vermeyelim devletimiz buna acil bir çözüm bulmalı

119
4
yanıtYanıtla
Davut Pancar:

Bu suriyeli aşkı nerden hiç bitmiyor. Öz yurdunda garipsin.

114
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title