Haberler

Son dakika haberleri! Heyelan nedeniyle mahallesine ulaşım kapandı, ölümü göze alıp dereden böyle geçti

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Heyelan nedeniyle mahallesine ulaşım kapandı, ölümü göze alıp dereden böyle geçti Ordu'da heyelan nedeniyle yıkılan köprü nedeniyle ulaşıma kapanan Yarlı Mahallesi'ne gitmek isteyen bir vatandaş dereden karşıya geçti Ordu'da dün gece saatlerinde başlayan sonucu, Perşembe ilçesine bağlı...

Heyelan nedeniyle mahallesine ulaşım kapandı, ölümü göze alıp dereden böyle geçti

Ordu'da heyelan nedeniyle yıkılan köprü nedeniyle ulaşıma kapanan Yarlı Mahallesi'ne gitmek isteyen bir vatandaş dereden karşıya geçti

ORDU - Ordu'da dün gece saatlerinde başlayan sonucu, Perşembe ilçesine bağlı Yarlı Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan beton köptü yıkıldı. Mahallede oturan bir vatandaş çizmelerini çıkartıp heyelanlı alandan karşıya geçti.

Dün gece saatlerinde Ordu genelinde başlayan sağanak, yüksek kesimli bölgelerde şiddetini arttırdı. Perşembe ilçesinde de etkili olan sağanak sonucu Yarlı Mahallesi'nde heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle toplamda 4 ev hasar alırken, mahallenin Samsun-Ordu yolu üzerinden girişinde bulunan beton köprü yıkıldı.

Ekiplerin alanda mücadelesi devam ederken, mahallede bulunan evine gitmek isteyen Mehmet Dursun, yıkılan köprüyü görünce şaşırdı. Dursun, "Eve bir şekilde gitmeye çalışacağım. Bu Allah'ın vermiş olduğu bir afet. Ben şuan burayı gördüm, başka noktalarda da hasar varmış. Durum bu şekilde, köyün ulaşımı tamamen kapalı. İnşallah bu sorunlar hızlı bir şekilde çözülür. Biz de fındık hasat sezonu öncesi rahata kavuşuruz" dedi.

Evine gitmek için farklı bir yolu olmadığını ifade eden Mehmet Dursun, dere yatağına inerek, çizmelerini çıkarttı, sonrasında ise sel suları ile şiddetini arttıran dereden karşıya geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Dursun Perşembe Ordu Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title