Haberler

Cinnet getiren baba; kendini, eşini ve 3 çocuğunu bıçakladı

Güncelleme:

Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Aşağı Köşk köyünde psikolojik sorunları olduğu belirtilen baba, eşi ve 3 çocuğunu bıçakladıktan sonra kendisini de yaraladı. Hastaneye kaldırılan anne ve 3 çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, saldırgan baba da jandarma nezaretinde tedaviye alındı.

Tutak ilçesine bağlı aşağı Köşk köyünde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Şakir T., evde ailesiyle oturduğu sırada cinnet getirdi. Şakir T., eline geçirdiği bıçakla eşi Selcan ile çocukları İsa (4), Elif (6) ve Dicle T.'ye (7) saldırdı.

ANNE VE ÇOCUKLARI KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Anne ve çocukların yardım çığlıkları üzerine köylüler yardıma koştu. Eve giren köylüler korkunç manzara ile karşılaştı. Anne ve çocukları kanlar içerisinde bulan köylüler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan anne ve 3 çocuğu sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Anne Selcan ile çocukların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

BABA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Öte yandan bıçakla kendisine de zarar veren baba Şakir T., jandarma nezaretinde götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. Köylüler Şakir T.'nin psikolojik sorunları olduğunu öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Cinnet getiren baba, eşi ve çocukları ile kendisini bıçakladı

Cinnet getiren baba, eşi ve çocukları ile kendisini bıçakladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Dicle Tutak Ağrı Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500

Yorumlar (53)

ref:

Tek suclusu hükümet suriyeli doyuracagıuna kendi insanımıza baksın

99
60
yanıtYanıtla
Hakan:

Ekonomik parasızlık çaresizlik insanlar bunalımda

yanıt22
yanıt8
Ahmet:

Senin beynin ref pardon pöf olmuş

yanıt6
yanıt22
Mr:

Bu yorumu yapacak kadar nasil insanlikdan cikarsiniz anlamis degilim.

yanıt8
yanıt8
MUSTAFA:

bu ne cesaret REF kardeş terörist ilan edilirsin yıllarca cezaevinde yatarsın gördüklerine ses çıkarma aman deyim. . .

yanıt21
yanıt31
hakanovic:

Eskiden insanlar daha fakirdi ve buna ragmen böyle vakalar olmuyordu, senin anlayacagin problem suriyelerde degil, sorun kanatsizlikta onun icin burada fasistlik yapmanin hic bir anlami yok.

yanıt3
yanıt4
Biricik:

Parasızlık cinnet geçirtir.

15
11
yanıtYanıtla
Kağan:

Bende pek paralı sayılmam ama şerefimle onurumla yaşıyorum. Hele savunmasız çocuklar ve kadına el kaldırmayı asla bahane yapmam evel Allah.

yanıt3
yanıt1
Salih:

Bir de bu çıktı yol psikolojik sorunu var Yok cinnet geçirdi ama nedense kendisinde göstermelik bir kestikten başka birşey yok, ki hastanede dedi karakolda, çoluk çocuk ölümle pençeleşiyor. Akılları sıra deliyim deyip sıyrılacaklar. İdam şart!

16
5
yanıtYanıtla
....:

Kendisini tanıyormusunuz ki böyle atıp tutuyorsunuz yarının ne olacak bence siz onu düşünün çünkü insanların arkasında atıp tutmak çok kolay

yanıt5
yanıt1
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title