Haberler

Son dakika! Bisikleti bırakıp motosikleti çaldığı anlar kamerada

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre ESKİŞEHİR'de, sokak çıkma kısıtlamasını ihlal eden, kimliği belirsiz bisikletli kişi, restorana sipariş almaya giden kuryenin üzerinde anahtarla park halinde bıraktığı motosikletini 10 saniyede çaldı.

ESKİŞEHİR'de, sokak çıkma kısıtlamasını ihlal eden, kimliği belirsiz bisikletli kişi, restorana sipariş almaya giden kuryenin üzerinde anahtarla park halinde bıraktığı motosikletini 10 saniyede çaldı. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayın ardından polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

?Olay, 2 Ocak günü Odunpazarı ilçesine bağlı Yenibağlar Mahallesi Karargahönü Sokak'ta meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasında, restoranda çalışan kurye, sipariş almak için motosikletini park edip, anahtarını üzerinde bırakarak, iş yerine girdi. Bu sırada sokaktan bisikletle geçen kimliği belirsiz kişi, etrafı kontrol edip, bisikletini bırakarak, üzerinde anahtar olan motosikleti çaldı. Kurye iş yerinden çıktığında, motosikletinin çalındığını fark etti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, iş yerine gelip, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

10 SANİYEDE ÇALIP, KAÇMIŞ

Yapılan incelemede, şüphelinin bisikletle sokakta dolaştığı, çevreyi kontrol ettikten sonra üzerinde anahtar gördüğü motosikleti 10 saniyede çalarak olay yerinden uzaklaştığı, bisikletini ise olay yerinde bıraktığı belirlendi.

Polis şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için soruşturma başlattı.

'MOTORUN ÜZERİNDE KESİNLİKLE ANAHTAR BIRAKMASINLAR'

Restoran işletmecisi Şükrü Taşdelen, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün motosikletin çalındığını belirterek, "Sokağa çıkma yasağının olduğu bir günde kurye arkadaşımız paket servisinden geliyor, diğer paketi almak için dükkana giriyor. Beş dakika gibi kısa bir sürede pusuda yatan bir hırsız motorumuzu alıp, götürüyor. En kötü şanssızlığımız, motorun üzerinde anahtarının olması. Buradan diğer kurye arkadaşları da uyarıyorum, motorlarının üzerinde kısa süreli de olsa kesinlikle anahtar bırakmasınlar" dedi.

'BİSİKLETİNİ BIRAKTI, MOTOSİKLETİMİZİ GÖTÜRDÜ'

Şüphelinin motosikleti çalmadan önce bisikletle sokakta dolaşarak keşif yaptığını anlatan Taşdelen, "Biz güvenlik kamerasını inceledik ama şahsın önce buralarda gezdiğini fark etmedik. Görüntülerin biraz daha öncesini izlediğimizde sokakta bisikletle dolaşarak keşif yaptığını fark ettik. Piyasada paket servisi yapanlar her zaman motosiklet kullanmıyor. Durumu iyi olanlar motosiklet kullanıyor. Diğer küçük işletmeler, az paketi olanlar ve yakın mesafeye çalışanlar bisiklet kullanıyor. Bisikletini bıraktı, motosikletimizi götürdü. Polis bisikleti incelemek için aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de parmak izi çalışması yaptı. Belki de şu anda motoru parçalamışlardır" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Güncel Haberler Son Dakika

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title