Haberler

Son Dakika: AK Parti Meclis grubu belli oldu! Grup başkanlığına Abdullah Güler seçildi

Güncelleme:

Son dakika: AK Parti Meclis grubu belli oldu. Grup Başkanı Abdullah Güler olurken; Grup Başkanvekilliklerine Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Leyla Şahin Usta, Abdulhamit Gül, Bahadır Yenişehirlioğlu seçildi.

AK Parti Grubu, TBMM'nin yeni çalışma döneminde görev yapacak olan Grup Başkanı ve Grup Başkanvekillerini seçti. Önceki dönemde Grup Başkanı olan İsmet Yılmaz'ın yerine Abdullah Güler seçildi.

5 İSİM GRUP BAŞKANVEKİLİ OLDU

Yeni Grup Başkanvekilleri ise Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Leyla Şahin Usta, Abdulhamit Gül, Bahadır Yenişehirlioğlu oldu. Buna göre Zengin ve Akbaşoğlu önceki dönemde olduğu gibi başkanvekilliği görevlerini sürdürecek.

Son Dakika: AK Parti Meclis grubu belli oldu! Grup başkanlığına Abdullah Güler seçildi

ERDOĞAN MECLİS'TE YEMİN EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yemin törenine iştirak edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 15.00'te TBMM'de yemin edecek ve görevine başlayacak. Erdoğan, mazbatasını TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli'den alacak. Törenin ardından Anıtkabir'i ziyaret edecek Erdoğan, 17.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki "Göreve Başlama Töreni"ne katılacak.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Bahadır Yenişehirlioğlu Bahadır Yenişehirlioğlu Muhammet Emin Akbaşoğlu Leyla Şahin Usta Leyla Şahin Usta Abdullah Güler Özlem Zengin AK Parti Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

farukbozkurt:

bana şunu söyleyin ekonomi iç işleri bakanı dış işleri bakanı göç başkanı afad kızılay bunlar değişti mi onu söyleyin bana

111
78
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Niye, ne oldu ki, neyi bekliyorsunuz? İçişleri, dışişleri, AFAD, Kızılay gayet iyi.

yanıt12
yanıt6
kagan soylu:

Ne dedi sayın bahçeli çok şey değişecek her şey değişecek inşallah Türkiye değişmez dedi...Bekle ve gör

yanıt24
yanıt5
apolat:

hayır onu becerebilseydiniz siz değiştirecektiniz, çok şükürki biz kazandık bizim istedikelerimizle devam edecez, sizde Seve Seve izleyeceksiniz

yanıt87
yanıt48
farukbozkurt:

oğlum siz omurgasız mısınız kötüye kötü diyin bende vatanını milletini seven bir vatandaşım ne medet gördünüz bu saydıklarımdan savunuyonuz.

yanıt2
yanıt0
KL Y:

BAY BAY BAY KEMAL VE CENAHI HDP VE DİĞERLERİ MİLLETİMİZİN SEÇMİŞ OLDUĞU CUMHURBAŞKANINI SAYGISIZLIKLARI İLE ÖZDEŞMİŞ HAREKETLERİYLE KARŞILADILAR BU MİLLETİN SEÇİLMİŞ BAŞKANINA KİN NEFRETİN OLABİLİR AMA MAKAMA SIFATINA SAYGI DUYACAKSINIZ

82
32
yanıtYanıtla
Bülent Duman:

Bahadır kardeşim e hayırlı olsun.

16
2
yanıtYanıtla
Behre Memdim:

Özlem zengini, akp sıralarında görmek istemiyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title