Haberler

Son Dakika: Şanlıurfa ve Kilis'te arama kurtarma çalışmaları tamamlandı! Ekipler diğer illere sevk ediliyor

Güncelleme:

Son dakika: Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında 10 ilimizde yıkım meydana geldi. AFAD, depremden etkilenen Şanlıurfa ve Kilis'te arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Açıklamada, "Ekiplerimiz çalışmaların devam ettiği diğer illere sevk ediliyor." denildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler Hatay, Kilis, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır olmak üzere 10 ilimizde büyük hasara yol açtı. Depremlerin ardından çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybederken, enkaz bölgelerindeki arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

EKİPLER DİĞER İLLERE GÖNDERİLİYOR

Tüm gözler deprem bölgesinden gelecek güzel haberlere çevrilmişken AFAD, Şanlıurfa'da arama kurtarma çalışmalarının sona erdiğini açıkladı. Duyuruda, "Ekiplerimiz, Şanlıurfa'da arama kurtarma çalışmalarını tamamlamıştır. Şanlıurfa'daki arama kurtarma Ekiplerimiz ivedilikle çalışmaların devam ettiği diğer illerimize sevk edilmiştir." denildi.

Son Dakika: Şanlıurfa ve Kilis'te arama kurtarma çalışmaları tamamlandı! Ekipler diğer illere sevk ediliyor

KİLİS'TE DE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Bu gelişmeden bir süre sonra AFAD, Kilis'te de arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını, ekiplerin diğer illere yönlendirildiğini duyurdu.

Son Dakika: Şanlıurfa ve Kilis'te arama kurtarma çalışmaları tamamlandı! Ekipler diğer illere sevk ediliyor

KENTİN TARİHİ YAPILARI DEPREMDE ZARAR GÖRDÜ

Şanlıurfa'da kentin simgesi olan tarihi Balıklıgöl'deki Rızvaniye Camisi'nin minaresi ve revaklarında deprem nedeniyle yıkılmalar oldu. Balıklıgöl'ün temiz ve berrak suyu ise yaşanan deprem felaketinin ardından çamur rengine döndü. Gölde balıkların yüzeye çıkmadığı görüldü.

Son Dakika: Şanlıurfa'da arama kurtarma çalışmaları tamamlandı! Ekipler diğer illere sevk ediliyor

BAKAN NEBATİ KENTTEKİ SON DURUMU PAYLAŞTI

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da depremle ilgili son durumu şu sözlerle aktarmıştı: "Şanlıurfa'da 2 bin 495 vatandaşımız taburcu edilmiş olup 231 kişi servis yatışta, 79 vatandaşımız da yoğun bakımdadır. Yıkılan bina sayımız 19'dur. 3 tanesinde çalışmalar devam etmektedir. 2'si merkezde diğeri ise Birecik ilçemizdedir. İlimizde 7 bin 594 personelimiz canla başla görev yapmaktadır. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren ilimizde bulunan cami, okul, pansiyon ve yurtlar vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır. Bununla birlikte psikolojik destek için 22 uzman ekip sahada görev yapmaktadır. Şu ana kadar şehrimizde 4 bin 727 binamızda hasar tespit çalışmaları yapılmıştır. Diğer hasar tespit çalışmaları devam etmektedir"

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Kahramanmaraş Şanlıurfa Kilis AFAD Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Aslı Ceylan:

Vakit daralıyor 4 5 gündür aç susuz bi şekilde dayanıyorlar bi şekilde ama eğer yardım gitmezse hiçbiri soğuk havaya karşı dayanamıycak.Lütfen biraz daha gayret lütfen.??

537
6
yanıtYanıtla
er ak:

Hatay Hatay aciliyet orda

258
13
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Hatay'ın zemini deprem için çok riskli bir zemine sahipmiş uzmanlar söyledi yüzyıllar önce de böyle felaketler yaşanmış orada. Ama günümüzün üniversite okumuş mühendis mimarları böyle dandik bina inşaa etmişler. Okumuş aydın kesim

yanıt57
yanıt9
Burhan Savas:

para kazanma hırsı olanlar diğer insanların hayatını hiçe saydı, onlar sıcak yataklarında uyurken masumlar can verdi

yanıt29
yanıt1
Sadullah sıtkı:

Birlik olma masallarıyla avunanlar asla bırlık olamayız oy verdikleriniz 25 yıldır bu deprem vergilerini nereye harcadı biliyoruz boş işlere.

59
67
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Devlet Sadullah yüküyle paralar harcıyacak buralara sadullah yüküyle. O zaman soracak ısın bu paralar nerden geldi

yanıt5
yanıt8
hicabi Ordu 52:

Birlik olmalıyız zor günde hepimizin başına geçti geçecektir rabbim bir daha yaşatmasın depremleri bu hakaret eden çocuklar yaş şartına bakılmaksızın acilen tutuklanması lazım serbest bırakılmamalıdır rezil evlatlar

62
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

gölcük depreminde faal olan akut artık niye artık ortalıkta görünmüyor bunlar daha sonra çok konuşulacak konular

47
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title