Haberler

Skal International İstanbul'un Yeni Yönetim Kurulundan İlk Yemek

Güncelleme:

SKAL International İstanbul Kulübü'nün Feza Solaklar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu tarafından verilen ilk geleneksel yemeği Sürmeli İstanbul Hotel'de gerçekleşti.

96 üyenin katılımıyla gerçekleşen yemeğe yeni Başkan Feza Solaklar, Skal As Başkan Bahar Birinci, Genel Sekreter Ata Eremsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Önen, Selma Tatar ve Can Arınel, Uluslararası Skal Kulüpleri Federasyon Başkanı Deniz Anapa, Skal İstanbul Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı Somer Özkök, Skal International Eski Dünya Başkanı Hülya Aslantaş ve TUROB Başkanı Timur Bayındır katıldı.

Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Feza Solaklar'ın konuşmasıyla başlayan öğle yemeği yönetim kurulu üyelerinin geleneksel Skal toast'uyla devam etti.

Skal'un bir dostluk ve network kulübü olmasına rağmen tüm ülkede yeme içme kulübü olarak ün saldığını belirten Solaklar, "Bu aydan itibaren, her ay gerçekleşecek geleneksel yemekli toplantılarımızda sektörle ilgili rakamsal bazı verileri ve bilgileri paylaşma kararı aldık. Ayrıca sektörde eleman arayan veya iş değiştirmek isteyen üyelerimizle kurumları buluşturmada aracılık görevi de üstleneceğiz" açıklamalarında bulundu.

Yeni Yönetim ve Yeni Dönem Planları

2014 Ocak ve Şubat turizm verilerini ve yeni dönem yönetim kurulu çalışma planını açıklayan Solaklar, "Genel kurulda hedeflerimizi; üye ilişkilerinin geliştirilmesi, genç üyelerin Skal hayatına katılımlarının sağlanması, Skalite Ödülleri'nin içerik olarak zenginleştirilmesi, Young Skal Organizasyonu'nun geliştirilmesi, marka bilinirliğinin artırılması ve maksimum iki sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesi olarak belirlemiştik. Bu hedeflere ulaşmak için stratejilerimizi de tüm üyelerimizle birebir iletişim kurmak, katılımlarını sağlamak için yönetim kurulunun görevlendirilmesi ve bir danışmanlar kurulu oluşturmak şeklinde sıralayabiliriz. Bu çerçevede Danışmanlar Kurulu Hülya Aslantaş, Somer Özkök, Melike Doğruer, George Kudyan, Deniz Anapa ve Patrice Lepkovski'den oluşuyor. Her projemiz için çalışma grupları oluşturduk. Projelerimiz yeni üye kabul sisteminin revizyonu, Young Skal organizasyonu, Skalite, marka bilinirliği, sosyal sorumluluk ve kurumsal iletişim olacaktır"dedi.

Her Üyeye Bir Ağaç

2014 Skal etkinlik takvimini de üyelerle paylaşan Feza Solaklar, yeni dönemdeki değişiklerden birinin de kurulacak Skal ormanına doğum günü olan her üye adına bir ağaç dikmek olduğunu belirtti.

Öğle yemeğinde yeni başkan Feza Solaklar, 17. Skalite 2014 'Turizmde Kalite' Ödül Töreninin 27 Kasım tarihinde düzenleneceği belirtti. Ödül, Skal International İstanbul Kulübü'nün Türkiye Cumhuriyeti'nin 75'inci yılında Türk turizmine hediye olarak hayata geçmesi sebebiyle büyük önem taşıyor.

TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu) Başkanı Yalçın Manav, Skal International İstanbul Eski Başkanı Patrice Lepkovski'ye Eski Başkanlık Zinciri Kolyesini takdim etti. Ayrıca yeni başkan Feza Solaklar, Sürmeli Otel Genel Müdürü Bayram Birnican'a ve Sürmeli ekibine Skal İstanbul üyelerini ağırladığı için teşekkür etti.

Sözlerine yeni yönetime iyi dileklerini ileterek başlayan Federasyon Başkanı Deniz Anapa, 4 Nisan tarihinde Hilton Convention Center'da Türkiye Skal Federasyonu'nun düzenleyeceği Turizm Arenası'nın bu yılki konusunun "Günümüzün Turizm Trendleri" olduğunu belirtti. Saat 13.30'da başlayacak etkinliğin konuşmacıları arasında Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Nevada Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şeyhmus Baloğlu, Bilintur AŞ. Genel Müdürü Orhan Hallik yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Önen İstanbul Tatar Selma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title