Haberler

Sesob Başkanı Köksal'dan Şarkışla'ya Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Şarkışla ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf ve Şoförler Odasını ziyaret etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Şarkışla ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf ve Şoförler Odasını ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçelerde bulunan odalara ziyarette bulunarak esnafların ve oda başkanlarının sorunlarını dinleyen Köksal, Şarkışla ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yöneticileriyle bir araya geldi.

Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Himmetoğlu ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Alaattin Tinni ile görüş alışverişinde bulunan SESOB Başkanı Köksal, ilçe esnafının karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı.

Bu tür ziyaretler yaparak sorunları yerinde tespit ettiklerini vurgulayan Köksal, "Esnaf teşkilatları olarak her zaman aile olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Sorunlarımızı oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerinden dinlemek, görüş alışverişinde bulunmak için zaman zaman ziyaretlerde bulunarak istişare yapıyoruz. Bu ziyaretler bizler için de esnaflarımız için de faydalı oluyor. Bizler alın teri ile rızkını helalinden kazanmak için çalışan esnaflarımızı seviyor ve önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Himmetoğlu ile Tinni, her zaman esnafın sorunlarıyla ilgilenen, taleplerini karşılamak için yoğun bir çaba sarf eden, odaları ziyaret ederek esnaflarla bir araya gelen Köksal'a teşekkür ettiler.

Köksal ve beraberindekiler, daha sonra ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Beşir Köksal Şarkışla Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title