Haberler

Selahattin Demirtaş'tan Taksim'deki bombalı saldırı üzerinden Pençe Kılıç harekatına ilişkin çok konuşulacak sözler

Güncelleme:

Eski HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, İstiklal Caddesi'nde 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği terör saldırısı üzerinden Pençe Kılıç harekatını eleştiren bir paylaşımda bulundu. Demirtaş, "İstiklal'de katledilen kardeşlerimiz üzerinden doğan acıyı ve öfkeyi istismar ederek Kürtlerin başına bomba yağdıracaklar. Bu kirli senaryoya 'vatan savunması' deyip milli duyguları kabartarak oy devşirmeye çalışacaklar, şaşkın muhalefeti de peşlerine takacaklar" dedi.

Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü meydana gelen terör saldırısında 6 kişi yaşamını yitirmiş, 81 kişi yaralanmıştı. Bombalı saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ın kuzeyine dün gece saatlerinde hava harekatı başlattı. Pençe Kılıç Operasyonu'nda şu ana kadar 89 hedef imha edilirken, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

DEMİRTAŞ'TAN 'PENÇE KILIÇ' PAYLAŞIMI

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan eski HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, terör örgütü YPG/PKK hedeflerine düzenlenen Pençe Kılıç Operasyonu'na ilişkin çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

"İSTİKLAL'DEKİ ACIYI İSTİSMAR EDİP KÜRTLERİN BAŞINA BOMBA YAĞDIRACAKLAR"

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada Demirtaş şunları söyledi: "İstiklal'de kirli bir organizasyonla bomba patlatacak, masum insanları katledecekler. Bu vahşi terör saldırısının altındaki gerçekleri sorgulayanları susturmak için, onları terör yandaşı ilan edecekler. İstiklal'de katledilen kardeşlerimiz üzerinden doğan acıyı ve öfkeyi istismar ederek Kürtlerin başına bomba yağdıracaklar.

"BU KİRLİ SENARYOYA 'VATAN SAVUNMASI' DİYECEKLER"

Bu kirli senaryoya 'vatan savunması' deyip milli duyguları kabartarak oy devşirmeye çalışacaklar, şaşkın muhalefeti de peşlerine takacaklar.

"SAVAŞI DESTEKLEMEYENLERİ VATAN HAİNİ İLAN EDECEKLER"

Savaşı desteklemeyenleri vatan haini ilan edecekler. Elinizi vicdanınıza koyun ve Allah rızası için doğruyu söyleyin, hakikat bu değil mi? Bu basit ve hazin denklemi çözmek çok mu zor?

"SAVAŞA HAYIR"

'Türk'ü Kürt'e, Kürt'ü Türk'e kurban etmeyeceğiz, kirli savaş politikalarına teslim olmayacağız, el ele verip büyük bir barış, kardeşlik, huzur, refah toplumu olacağız, Yaşasın Barış' demek çok mu zor? Bakın bunca haksızlığa ve zulme rağmen biz söylüyoruz; korkmayın, siz de söyleyin: Savaşa hayır."

Selahattin Demirtaş'tan Taksim'deki bombalı saldırı üzerinden Pençe Kılıç harekatına ilişkin çok konuşulacak sözler

Selahattin Demirtaş'tan Taksim'deki bombalı saldırı üzerinden Pençe Kılıç harekatına ilişkin çok konuşulacak sözler

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Selahattin Demirtaş Haberler

500

Yorumlar (52)

HONOUR:

bıktık şu hdp'nin mağdur edebiyatından. Kürt Türk kardeştir. PKK kalleştir.

268
45
yanıtYanıtla
Saygun Kabakoz :

mardinli, kürt olduğu için hapis olanı duymadım vede ğörmedim.selo pkk lı onun için hapisde, kardeşi hala pkk saflarında.senin soruna benim sorum, bu selo kürtlerimi savunuyor yoksa pkk larımı?

240
58
yanıtYanıtla
Ziya Ateş:

Herif sanki tatil yaptığı beş yıldızlı otel den beyanat veriyor. Yasak masak yokmu yaw bu cezaevlerinde

234
58
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Ziya bey pkk lılar için özel hapishane pardon Otel

yanıt15
yanıt1
Orhan ŞENGÜL:

Aynı şeyi düşünüyordum, hapis dediğimiz olay internet lüksünün olduğu kapalı bir oda ise herkes cinayet de işler, siyasal suç da.

yanıt20
yanıt7
Alkurt:

LAN SELO MOLOZTAS MISIN, BAKIRTAS MISIN NESIN SUS LAN SUS. BIZIM KÜRTLERLE (BEYNINI YIKADIGINIZ KÜRTLER HARIC) PROBLEMIMIZ YOK. AMA BASTA SEN VE HDP OLMAK ÜZERE KÜRTLERLE PROBLEMINIZ VAR.KÜRT COCUKLARINI DAGA BEN GÖTÜRMÜYORUM, SEN VE AVANEN CIKARTIP KARDESI KARDESE VURDURTTUYORSUNUZ, ADINADA HALKLARIN KARDESLIGI DIYORSUNUZ..KÜRTLERDE YUTMASIN ARTIK UYANIN.

98
40
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Kürtlerin başına bomba mı atıyoruz? Öncelikle PKK/PYD örgütlerine Kürt diyerek Kürt'e hakaret ediyorsunuz. Ayrıca Kürt'ten çok Ermeni ve Yahudi var örgütlerinizde bunu siz de biliyorsunuz. Zamanında cemaatin güzellemesiyle halkı kandırmış olabilirsiniz ama artık çok geç.

107
30
yanıtYanıtla
Saygun Kabakoz :

O kapalı kutunun için den hala kürtleri savunuyorsunya idam sana kurtuluş olur selo

96
35
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

sana mı soracak nasıl konuşacağını!

yanıt36
yanıt90
Vatandaş:

Her zamanki gibi siyasetin kirliliği burada da var. Yine Kürtler üzerinden siyaset yapmaktan ve insanların arasına kötülük sokmaktan başka bir şeye hizmet etmeyen birisi. Sen adam olsaydın da terör örgütü ile arana mesafe koysaydın.

104
21
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title