Haberler

Şehit Polis Memuru Tuhal'ın Baba Evinde Yas Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hakkari'deki terör saldırısı- Şehit Polis memuru Mehmet Tuhal'ın evi- Şehit Polis memuru Mehmet Tuhal'ın ailesi- Haberin verilme anı - Annenin üzüntüsü Hakkari'deki terör saldırısı- Saldırıda şehit düşen polis memuru Tuhal'ın Hatay'daki babaevinde yas var Hakkari'de, terör örgütü PKK tarafından yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi esnasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Mehmet Tuhal'ın Hatay'daki babaevinde büyük bir acı yaşanıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hakkari'deki terör saldırısı- Şehit Polis memuru Mehmet Tuhal'ın evi- Şehit Polis memuru Mehmet Tuhal'ın ailesi- Haberin verilme anı - Annenin üzüntüsü Hakkari'deki terör saldırısı- Saldırıda şehit düşen polis memuru Tuhal'ın Hatay'daki babaevinde yas var Hakkari'de, terör örgütü PKK tarafından yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi esnasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Mehmet Tuhal'ın Hatay'daki babaevinde büyük bir acı yaşanıyor.İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nuri Dilek, Kaymakam Mustafa Pala ve Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, 27 yaşındaki Tuhal'nın şehadet haberini, şehidin Hassa ilçesindeki Eğribucak Mahallesi'nde ikamet eden babası Mehmet Tuhal'a verdi.Kaymakam Pala, acı haberi aileye vermekte güçlük çekerken, oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Feride Tuhal sinir krizi geçirdi. Acılı anneye sağlık ekipleri müdahale etti.Son görüşmelerinde oğlunun bayram dolayısıyla kendilerine kurbanlık parası göndereceğini söylediğini dile getiren anne Tuhal, "Mehmet'im" diye feryat ederek, gözyaşı döktü.Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Şehit ailesi, komşularının ve yetkililerin taziyelerini kabul etti. Bekar olduğu öğrenilen ve yaklaşık 6 yıllık polis memuru olan Mehmet Tuhal'ın 8 kardeşinin olduğu ve kardeşlerinden birisinin de uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdurrahman Demirel Mustafa Pala Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title