Haberler

SEDAŞ Kandıra'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Yunus Bekircan, toplantı öncesi muhtarlar ve protokola "Türkiye de elektrik enerjisi sektörü ile SEDAŞ çalışmaları hakkında" bir sunum yaparak, bilgilendirmede bulundu.

Kandıra Hükümet Konağında düzenlenen, SEDAŞ ve muhtarlar buluşmasına, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz, 12 SEDAŞ yöneticisi, 90 civarında Köy ve Mahalle Muhtarı katıldı. Kandıra İlçesinde 1 yıl 10 ay sonra 2.'ncisi düzenlenen toplantıda, Yunus Bekircan, toplantı öncesi muhtarlar ve protokola "Türkiye de elektrik enerjisi sektörü ile SEDAŞ çalışmaları hakkında" bir sunum yaparak, bilgilendirmede bulundu.

Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı'nın yönetiminde sürdürülen toplantıda muhtarlara tek tek söz verilerek talep ve önerilerini iletmeleri istendi. Muhtarların pek çoğu şikayetinin ve talebinin olmadığını ve geçmiş dönemde iletilen konularda SEDAŞ ekiplerinin sahada gerekli çalışmaları yaptığını ilettiler. Muhtarlar kendilerine dağıtılan formları doldurup, talebi olanlar sözlü ve yazılı olarak da öneri ve taleplerini ayrıca bildirdiler.

Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, "Türkiye de elektrik sektörünün değişimi, yeni yapılanması ve SEDAŞ'ın çalışmaları hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı. İl ve İlçe Protokolu ile Milletvekili Zeki Aygün de yapılan sunumu izledikten sonra muhtarların soruları da cevaplandırıldı. Yunus Bekircan kendisine iletilen taleplerle ilgili alınacak önlemler hakkında görev paylaşımı yaptı. Muhtarlar özellikle SEDAŞ'ın Kandıra da görev yapan İşletme bakım ekiplerinin kar kış demeden en zor günlerde dahi elektrik enerjisinin ilçe ve köylerde kesintisiz olarak sağlanması adına özverili çalışmalar sergilediklerini ve bu anlamda SEDAŞ İlçe Sorumlusu ve ekip çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirttiler. Muhtarlar Kandıra Orman İşletmesi tarafından ağaçların elektrik şebekesine temas eden yerlerde budanması ve bakım yapılabilmesi için, SEDAŞ ekiplerine gerekli desteğin verilmesini beklediklerini belirterek, kaliteli elektrik dağıtım hizmeti alabilmek için bu konunun ilçe genelinde önem taşıdığını belirttiler.

Belediye Başkanı Cengiz Kan, SEDAŞ'ın işletme bakım faaliyetlerinde bakım odaklı çalışmaları ve dağıtım varlıklarında yaptıkları kapasite artışı ile yenileme çalışmaları sonucu enerji altyapısında büyük bir iyileşme sağladığını ve son dönemde bu iyileşmenin memnuniyet verdiğini ifade ederek yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti. Başkan enerjinin güvenli kullanımı için iç tesisatlarda kullanılan malzeme kalitesinin iyi denetlenmesi gerektiğine ve yetkili elektrikçiler tarafından elektrik şebekesi yapılmasının önem taşıdığına vatandaşların bu konuda dikkatli olması gerektiğine dikkat çekti.

Milletvekili Zeki Aygün de "SEDAŞ'ın başarılı çalışmaları sonrasında en aza indirgenen elektrik kesinti sayısı ve süreleri, yapılan yatırımlar bakım ve yeni tesisler sayesinde gerçekleşiyor. Kandıra ilçesinde yapılan geniş kapsamlı bu toplantıda, köy ve mahalle muhtarlarının memnuniyetini görmek bizleri de sevindiriyor. Yüz yüze yapılan etkin iletişim sayesinde bölge bölge yapılan bu toplantılar sayesinde etkin bir iletişim sağlandığını ve iletilen sorunlara SEDAŞ'ın çözüm odaklı yaklaşımı ile çözüm sağlanması nedeniyle SEDAŞ'ın her toplantıda bizlerle birlikte olan yönetici kadrosuna ve sizlerin de teşekkür ederek onur verdiğiniz SEDAŞ'ın ilçe bazında görev yapan çalışanlarına ben de sizlerin huzurunda ayrıca teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi. Kandıra'nın tek kadın muhtarı olan Cebeci muhtarı Firdevs Kanyılmaz da SEDAŞ çalışanlarına teşekkür ederken, bölgede elektrik kesintisine yol açan bazı ağaçların budanması gerektiğini belirtti. Cebeci muhtarı Firdevs Kanyılmaz, toplantı sonunda Cebeci için yapılan çalışmalar nedeniyle, Zeki Aygün'e çiçek takdim etti. Toplantı günün anısına toplu olarak çekilen fotoğraf ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Kan Zeki Aygün Türkiye Kandıra Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Bakmadan Geçme

Polonya Türkiye maçı hakemi kim, nereli? Milli maçı kim yönetiyor? Survivor CANLI izle! 10 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Yalan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title