Haberler

Samsun'da CHP'li Adaylar Muhtarlarla Buluştu

Chp Samsun milletvekili adayı Şaban Sevinç, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba İlçesi'nde muhtarlarla buluştu.

Chp Samsun milletvekili adayı Şaban Sevinç, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba İlçesi'nde muhtarlarla buluştu. Gazeteci Uğur Dündar da Sevinç'in seçim çalışmalarına katıldı.

CHP Samsun 3'üncü sıra milletvekili adayı Şaban Sevinç'in bugün Çarşamba İlçesi'ndeki seçim çalışmalarına gazeteci Uğur Dündar da eşlik etti. Sevinç'in yanı sıra diğer milletvekili adayları Hayati Tekin ve Müşfik Veysel Erdoğan'ın da bulunduğu seçim çalışması programında muhtarlarla bir araya gelindi. Burada bir konuşma yapan Dündar, CHPli adaylar için destek istedi. CHP Samsun Milletvekili adayı Şaban Sevinç ise yaptığı konuşmada, "Samsun halkına ne kadar teşekkür etsem az kalır. Öncelikle Genel Başkanımıza olan yoğun ilgi, ardından çok değerli ağabeyim Uğur Dündar'a yapılan sıcak karşılama için müteşekkirim. Gittiğimiz her yerden çok pozitif yorumlar alıyoruz. Bu kadar büyük destek görmek bizi daha da çok hırslandırıyor. Samsun halkı her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Her sabah heyecanla uyanıp, sizlerle buluşmak için can atıyorum. Sizlerin bu yoğun desteği ve sevgisi sayesinde karanlık günlerden çıkacağız. Samsun'a hak ettiği değeri göstermek için sabırsızlanıyoruz. Bunu hep beraber başaracağız" dedi.

Vatandaşın dertlerine derman olmak için, var güçleriyle çalışacaklarının sözünü veren Şaban Sevinç, "Hiç merak etmeyin, sizler bizim arkamızda olduğunuz sürece başaramayacağımız iş yok. Tüm seçim vaatlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Asgari ücreti 1500 TL yapacağız, emeklimize dini bayramlarda birer maaş ikramiye verirken, çiftçimize de mazotu 1 lira 80 kuruştan vereceğiz. Çocuklarımız işsiz kalmayacak, iş garantili üniversite eğitimi olacak" diye konuştu.

- Çarşambasamsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba Ovası Şaban Sevinç Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title