Haberler

Ruhul Furkan Camii'nin Temeli Dualarla Atıldı

Güncelleme:

Ruhul Furkan Camii'nin temel atma töreni, genci ve yaşlısıyla birçok kişinin katıldığı büyük bir coşkuya sahne oldu.

Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi`nde inşaatına başlanılan Ruhul Furkan Camiinin temel atma töreni yapılan dualarla gerçekleştirildi. Temel atma törenine; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Ruhul Furkan Dernek Başkanları Yusuf Çepnioğlu ve Sefer Çepnioğlu, Vaiz Metin Balkanlıoğlu ile Genci ve yaşlısıyla birçok kişi katıldı.

Ruhul Furkan Camii Derneği adına Seyfullah Vanlıoğlu'nun teşekkür konuşmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Yeşil, "Belediye olarak manevi duygulara önem veriyoruz. Bu ülkede taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Caminin temelinin atılmasında emeği geçenleri ve tamamlanması noktasında da emeği geçecek olanları şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

Hasta olmasına rağmen törene katılan İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, "Öncelikle bu ortamda bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bugün burada Kabe-i Muazzama'nın bir şubesini açıyoruz" diyerek ibadethanelerin önemine değindi. Cami yapımının hayırda bir yarış olduğunu dile getiren Vaiz Metin Balkanlıoğlu  ise, "Her cami bulunduğu yerin bir hidayet güneşi, rahmet ve bereket kaynağıdır" dedi. Balkanlıoğlu'nun konuşmasının ardından Ruhul Furkan Camii'nin temeli, törene katılanların dualarıyla  atıldı. Tören, misafirlere yemek ikramının ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Küçük Efrahim Yeşil Beylikdüzü Kavaklı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title