Haberler

Rock Müzik Dinleyin

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir'e geldi.

Tarihi Kemeraltı Çarşısında incelemelerde bulundu. AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanlığı ziyaretinde, Bakan Günay'ı Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aziz Demir ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay il başkanlığı ziyaretinde, AK Parti İzmir İl Gençlik Kollarının yönetim kurulu toplantısına katıldı. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Bakan Günay'a Bir süre önce gerçekleştirdikleri gençlik kongreleri ile ilgili bilgi verdi.

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Kırkpınar" AK Gençliğe yakışan bir kongre yaptık. Bize güvenenlerin güvenlerini boşa çıkarmadık. İzmir'de AK Gençlik birçok rengi bir araya getirdi. Farklı sivil toplum kuruluşlarından ve iş dünyasından gençler bir araya geldi. Şimdi hedefimiz 2014 yerel seçimleri, bunun üzerine çalışmalarımıza başladık. Genel seçimde olduğu gibi 2014 yerel seçimlerinde de AK Gençlik, AK Parti' yi İzmir'de birinci parti yapmak için çok çalışacağız, bize güvenebilirsiniz" diye konuştu.. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, gençlerle birlikte olmanın kendine hep mutluluk verdiğini dile getirirken, başarılı omuz omuza ve güven içinde AK Gençliğin yaptığı kongrenin methi Ankara'ya kadar ulaştı. Basından da takip ettim hepinize yeni dönemde başarılar dilerim dedi.

GENÇLERE ÖĞÜTLERDE BULUNDU

Bakan Günay "Gençler AK Parti'nin idealizmini temsil ediyorsunuz. Gençlik kolları her hangi bir beklentisi olmadan partinin fikrine en içtenlikle inanan, bu fikri geleceğe doğru taşımaya çalışan en istekli gruptur. Ben de siyasete Gençlik Kolları'nda başlamıştım. Gençlik Kolları parti'nin en heyecanlı, en aktif, en dinamik ve emek sahibi olan yeridir. Geçen seçimlerde, siz bu emeği fazlasıyla sergilediniz. İnşallah emeğinizin karşılığını İzmir'in ve bütün Türkiye'nin iyiye doğru gittiğini görerek alırsınız.

ROCK MÜZİK KONSERİNE DE SENFONİ KONSERİNE DE GİDİN

Bakan, "Kültür Bakanı olarak bizim genç kuşaklarda yapacağımız çok şey var. Siz gençlere büyük bir görev düşüyor. Kendinizi resmi parti kalıpları içinde sınırlamayın. Toplumun her kesimine girin. Yaşamın her alanında yer alın. Kültür merkezlerine, eğlence ortamlarına ve konserlere gidin. Tasavvuf konserine ROCK müzik ve senfoni konserlerine de gidin. Tiyatroya da, sinemaya da gidin. Duruşunuz ile AK Partili olmanın ciddiyetini, soğuk kanlılığını ve sükunetini her zaman muhafaza ettiğini göstersin.

ÇOK OKUYUN

Bakan Günay AK Gençliği çok okumaları konusunda da uyardı. Her alanda da fikriniz olsun fikriniz olması içinde çok okumanız gerekiyor. Hayat ileriye doğru yaşanır ama geriye doğru bakınca anlaşılır. Nereden geliyoruz? Neler yaşandı? Bunları iyi bilmek gerekir dedi. Bakan Günay, "Kütahya yolunda Dumlupınar anıtı vardır elimden gelse Türkiye'nin bütün gençlerini oraya götürmek isterim. Orda Balkan Savaşı'na gitmiş bir babanın ardından evine dönemeden Kurtuluş Savaşı'na katılan oğlunun kollarında şehit olan bir babanın anıtı var. Böyle bir tarihten geliyorsak bizim bu topraklara karşı ciddi bir sorumluluğumuz var. Bunları bilmek zorundayız" diye konuştu.

KENDİMİZİ ÇOK İYİ ANLATMALIYIZ

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Gençlere kendilerini iyi anlatmaları yönünde öğütlerde de bulundu. Biz Türkiye'yi geleceğe taşımaya çalışan AK Partiyiz, Türkiye'nin geleceğini iyileştirmeye çalışan bir Partiyiz. İnsan hakları temeline dayanan toplumun her kesiminin eşit olduğunu savunan, toplumu geliştirmek hayatı iyiye götürmek, eğitimi ve ekonomiyi geliştirmek, insanların adalet ve eşitlik içinde yaşamasını sağlamak için çalışıyoruz. Kimsenin yaşam derdiyle, ne giydiğiyle veya ne yediği ile bir derdimiz yok. Tek derdimiz toplumun her bireyinin yaşam standartlarını yükseltmek. Daha iyi barınması daha iyi yaşaması gibi bir derdimiz var. Yoksa her hangi bir kesim başka bir kesimin önüne geçirmek gibi bir derdimiz veya bir başkasının hakkını çiğnemek yemek gibi bir derdimiz yok. Bize oy versin vermesin toplumun her kesiminin yanındayız dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ertuğrul Günay Ak Parti Türkiye İzmir Güncel Haberler

title