Haberler

Rakamlar Yalan Söylemez

Güncelleme:

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Rakamlar asla yalan söylemez.

5 yılda 20 yıllık hizmet!

Gebze Ordulular Derneği'ne konuk olan ve belediye hizmetlerine ilişkin bilgilendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Rakamlar asla yalan söylemez. Toplamda 5 yıl içerisinde, 115 milyon TL gibi bir yatırım yaparak 20 yıllık hizmetlerimizle kentimizi donatmış olacağız " dedi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dernek ziyaretlerine devam ediyor. Gebze'de bulunan hemşeri ve kültür derneklerini ziyaret ederek, yapılan hizmetler ve kazandırılacak projeler hakkında bilgilendiren Başkan Köşker, Gebze Ordulular Derneği'ne konuk oldu. Hazırlanan sinevizyon eşliğinde Ordululara hizmetleri anlatan Başkan Köşker'in dernek ziyaretine AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve dernek üyeleri de katıldı.

HEPİMİZ GEBZELİYİZ

Gebze Ordulular Dernek Başkanı Erkan Güngör'ün açılış konuşmasının ardından dernek üyelerine hitaben kısa bir konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, "Ordu'nun damadı olarak bugün aranızda bulunuyorum. Hepimiz doyduğumuz yer olan Gebze'nin daha güzel yarınları için çalışıyoruz. Hepimiz bir anlamda Gebzeliyiz. Gebze'ye kazandırılan hizmetleri ve kentimizde yaşanan değişimi sizlerle paylaşmak üzere kıymetli belediye başkanımızla sizlere konuk olduk" dedi.

LAF DEĞİL HİZMET

Kaflı'nın konuşmasının ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hazırlanan sinevizyon gösterimi eşliğinde bugüne kadar yapılan hizmetlere ilişkin dernek yönetici ve üyelerine sunum yaptı. Başkan Köşker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmanın neticelerini alıyoruz. Gebze'mizde başlattığımız değişim ve dönüşümde önemli aşamaları kaydettik. Siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle, girdiğimiz hizmet yarışında emin adımlarla ilerliyoruz. Laf değil hizmet üretmenin bahtiyarlığıyla Gebze'mizin geleceği için, marka kent olabilmesi için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

YATIRIMLAR SÜRECEK

"İnsanlar bazen yalan söyler ancak rakamlar asla yalan söylemez" diyerek konuşmasına devam eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gebze'mizin adeta kronikleşen sorunlarını bir bir çözerek değişimi başlattık. Altyapısı tamamlanan yerlerde üstyapı donatı seferberliği başlattık. 3,5 yılda 80 milyon liralık yatırım yaptık. Yeni projelerimize 40 milyon liralık bütçe ayırdık. Toplamda 5 yıl içerisinde, 115 milyon TL gibi bir yatırım yapmış olacağız. 5 yıllık icraat döneminde 20 yıllık hizmetlerimizle kentimizi donatmış olacağız " ifadelerini kullandı. Konuşmasının son bölümünde hayata geçirilecek yeni projeler hakkında da bilgi veren Başkan Köşker, Gebze Ordulular Derneği üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Toplantı, dernek yönetiminin yöresel ürünleri ikram etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemalettin Kaflı Adnan Köşker Ak Parti Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title