Haberler
BBC

Putin ABD'li Aktör Steven Seagal'a Rus Vatandaşlığı Verdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li aktör Steven Seagal'a Rus vatandaşlığı verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li aktör Steven Seagal'a Rus vatandaşlığı verdi.

Putin, 1990'larda çevirdiği aksiyon filmleriyle tanınan, Uzak Doğu sporları ustası aktöre Rus vatandaşlığı veren kararnameyi imzaladı.

Seagal 'dünyanın en büyük liderlerinden biri' olarak nitelendirdiği Putin ile yakın arkadaş.

Putin'in sözcüsü, Seagal'ın Rusya'ya karşı beslediği sıcak duygularla tanındığını ve ünlü bir aktör de olması nedeniyle Rus vatandaşlığı verildiğini söyledi.

Seagal'ın 2014'te Rusya'nın Kırım'ı ilhak etmesi ile ilgili yorumu "çok makul bir hareket" olmuştu.

Aynı zamanda gitarist de olan Seagal aynı yıl Kırım'da bir konser vermişti.

Putin'in üç yıl önce de Seagal'ın Rusya'nın California ve Arizona'daki fahri konsolosu olmasını önerdiği belirtilmişti.

Putin ve Seagal daha önce öğrencilerin egzersiz yapmasını öngören bir kampanyanın tanıtımında birlikte olmuşlardı.

Seagal iki yıl önce Rusya'nın ilhakının ardından Kırım'da konser vermişti.

Anneannesi Rusya'nın uzakdoğusundaki Vladivostok'tan olan Seagal, son yıllarda Rusya'yı sık sık ziyaret etmişti.

Seagal, ziyaretlerinin biri sırasında yılın birkaç ayını ülkede geçirmek istediğini söylemişti.

Seagal'dan önce Fransız aktör Gerard Depardieu ile ABD'li Uzak Doğu sporları dövüşçüsü Jeff Monson, boksör Roy Jones ve snowboard sporcusu Vic Wild Rus vatandaşığı almıştı.

Seagal daha önce de Belgrad'da bir Uzak Doğu sporları okulu açmayı önerdikten sonra Sırbistan vatandaşı da olmuştu.

BBC

Vladimir Putin Steven Seagal Uzak Doğu Rusya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title