Haberler

Piyano çalarak herkesin gönlünde taht kuran kuryeye dünyaca ünlü isimden destek! Hayalleri gerçek oldu

Güncelleme:

Sipariş götürdüğü oteldeki piyanoyu çalarak sosyal medyanın gündemine oturan ve kurye olarak çalışan Muharrem Can İncir'e, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'dan destek geldi. İncir, usta piyanistin desteğiyle sahneye çıktı.

Özel bir şirkette kurye olarak çalışan Muharrem Can İncir, siparişi teslim ettiği yerde piyanoyu çalmak istedi. Piyanonun başına geçen İncir, Mozart'ın Türk Marşı bestesini muhteşem bir performansla çaldı. Herkesi şaşkına çeviren kuryenin piyano performansı dakikalarca sürdü.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMDEN DESTEK GELDİ

Öğrenmenin ve çalmanın en zor olduğu enstrümanlar arasında gösterilen piyanoyu rahatlıkla çalan Muharrem Can İncir'in videosuna sosyal medyada ilgi büyük oldu. Birçok ünlü ismin paylaşıp destek verdiği Muharrem Can İncir'e dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'dan davet geldi.

Piyano çalarak herkesin gönlüne taht kuran kuryeye dünyaca ünlü isimden destek! Hayalleri gerçek oldu

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Usta sanatçı Onay, Muharrem Can İncir'i sahnesine çıkardı ve onu dakikalarca dinledi. Usta piyanistin sahnesine çıkan İncir ise hayallerini gerçekleştirdi.

Piyano çalarak herkesin gönlüne taht kuran kuryeye dünyaca ünlü isimden destek! Hayalleri gerçek oldu

Piyano çalarak herkesin gönlüne taht kuran kuryeye dünyaca ünlü isimden destek! Hayalleri gerçek oldu

Zehra Yaşık
Haberler.com - Güncel

Muharrem Can İncir Muharrem Can Gülsin Onay Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

mahalle sakini:

İşe yarar bir iş yapsaydı hiçbiryerde haber olmazdı. Kuran'dan 1 ayet ezberleseydi 2 dünyası için faydalı olurdu. Ama şeytana hizmet edince vatan kahramanı gibi reklamı yapılıyor şeytanın hizmetcileri tarafından.

37
183
yanıtYanıtla
meko:

Bu fesatlığınla cennetti unut sen birader,kalbin kötü senin

yanıt48
yanıt3
İsmail Kabadayı:

Şeytan konuştuğu lisani bilmeyendir

yanıt17
yanıt2
Alkurt:

Mahalle sakini, KARA CAHIL.. Kuran ILE NE alakasi VAR.. COK SÜKÜR müslümanim ama müzik evrensel bir dildir HATTA HZ.Ayse bile sarki söyledigi, spor yaptigi kayitlarda gecmektedir...KARA cahil Mahalle sakini GIT biraz OKU.

yanıt10
yanıt0
Nuray :

Seytan bunun neresinde? Müziğin notalarinda ise ilahilerde de nota var,piyanoda ise hani televizyona da seytan icadi denirdi, senin kullandigin kaç seytan icadi var acaba?Mahallenden çık biraz ufkun açılsin. Reklami yapilir tabi piyano çalmak muzisyen de olsa herkesin harci değildir.

yanıt8
yanıt0
haksız mıyım:

ben olsam bu çocuğa nobel veririm. dahi bu çocuk. ama çaldığı piyanodan dolayı demiyorum. kuryelik yaparken çalacağı piyanonun farkedilip, o vesile ile yırtacağını biliyor olmasından . yürü be çocuk kim tutar seniiii....

34
34
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

müziğin ne zararı var sen hangi çağda yaşıyorsun şu an günümüzde islamiyet kuran a göre yaşanıyor mu? uykudan uyan hakikat duygunu kaybetme

25
12
yanıtYanıtla
Celal Cekmez:

Kur.an dan bir ayeti ezbelememi adam diziden ezberlemiş uçmag ddddd alkış lar olsun ?? ölünce de arkasından alkış ha bide ışıklar içinde uyusun der bunlar.gulsemmi aglsammi bu insanlara bizim insanlarımız bunlar .

2
35
yanıtYanıtla
Cihan Şimşek:

SEN İLK ÖNCE YAZI YAZMAYI ÖĞREN !

yanıt19
yanıt3
Hayri :

Derdini bir anlatabilsen baya cevher çıkacak ama anlayan beri gelsin

yanıt23
yanıt3
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title