Haberler

Para Vermeyen Ağabeyini Öldürdü

Tekirdağ'da 40 yaşındaki Tamer Vardar, istediği parayı alamadığı ağabeyi 53 yaşındaki Turgay Vardar'ı arkadaşı 45 yaşındaki Şerif Sezer ile döverek öldürdü.

Tekirdağ'da 40 yaşındaki Tamer Vardar, istediği parayı alamadığı ağabeyi 53 yaşındaki Turgay Vardar'ı arkadaşı 45 yaşındaki Şerif Sezer ile döverek öldürdü.

Olay, dün gece Altınova Mahallesi İkizler Sokak üzerindeki Turgay Vardar'ın oturduğu 5 katlı apartmanın önünde meydana geldi. Tamer Vardar, arkadaşı Şerif Sezer ile alkol aldıktan sonra, minibüsle toptancılık yaptığı ve ortağı olan ağabeyi Turgay Vardar'ın oturduğu apartmana gitti. Burada Tamer Vardar, zile basarak ağabeyini aşağıya çağırdı.

DEMİR SOPAYLA DÖVDÜLER

İddiaya göre Tamer Vardar, ağabeyinden para istedi. Ağabey Vardar ise parası olmadığını söyleyince tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce 2 arkadaş yanlarında getirdiği demir sopayla Turgay Vardar'ı dövmeye başladı. Vardar kanlar içinde kalınca da 2 arkadaş geldikleri 48 P 1245 plakalı otomobile binerek kaçtılar. Apartman sakinleri Turgay Vardar'ı kanlar içinde görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Vardar'ın öldüğünü belirledi.

2 şüpheli, kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Turgay Vardır'ın ceseti otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Tamer Vardar ve Şerif Sezer, 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Adliye çıkışı polislerin arasındaki Şerif Sezer'in gülmesi dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şerif Sezer Altınova Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title