Haberler

'Panzehir'de Heyecan Artıyor

Güncelleme:

Çekim teknikleri, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirecek suç ve macera filmi Panzehir'de geri sayım devam ediyor.

Suç dünyasında hiçbir ayrılık cezasız kalmaz

Mafyanın kanlı hesaplaşması Panzehir'de

Suç dünyasının hayali hesaplaşmasını beyaz perdeye yansıtacak olan Panzehir 9 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Senaryosu, oyuncu kadrosu ve çekim teknikleriyle adından söz ettirmeye hazırlanan Panzehir filmi 9 Mayıs'ta vizyona girecek. Türk sinemasının iddialı suç ve macera filmlerinden biri olmaya hazırlanan Panzehir'de mafyanın iç hesaplaşması İstanbul'u saracak.

Başrolünü birçok Hollywood filminde de rol alan ve dünyanın en büyük Wing Tsun ustalarından biri olarak gösterilen yenilmezlik unvanına sahip Emin Boztepe'nin üstlendiği Panzehir, mafyanın kanlı iç hesaplaşmasını destansı bir dille anlatacak. Mickey Rourke, Ralph Moeller, Jeff Goldblum, FBI, US Marine, SWAT, DEA, Los Angeles Polis Teşkilatı gibi ünlülere ve kurumlara dövüş teknikleri konusunda ders ve seminerler veren Boztepe, Panzehir'de İstanbul'un suç dünyasından çekilmeye karar veren acımasız bir tetikçiyi canlandırıyor.

Panzehir'de sinemaseverlerin karşısına hayatı boyunca kötülük yapmış bir tetikçi olan Kadir Korkut rolünde çıkacak olan Boztepe'nin, mafyadan ayrılma isteğine suç dünyasının cevabı gecikmiyor.

Cüneyt Arkın'dan sert yanıt
Panzehir'de Cüneyt Arkın ve oğlu Murat Arkın ilk defa sinemaseverlerin karşısına birlikte çıkacak. Filmde acımasız bir mafya babası olan Kara Cemal'i canlandıran Cüneyt Arkın, sağ kolu Kadir Korkut'un ayrılma isteğine korkunç bir dille cevap verecek.

İstanbul'un hayali suç dünyasını beyazperdeye yansıtacak olan Panzehir'de Öykü Gürman, Kaan Urgancıoğlu, Çağdaş Agun, Hüseyin Özay ve Hollywood aksiyon filmlerinin ünlü ismi Edoardo Costa ve Christina Gottschalk Panzehir için kamera karşısına geçiyor. Panzehir'de rol alan oyunculardan bir diğeri ise magazin dünyasının yakından tanıdığı Florance Eugene.

Müzikler Hollywood'dan

Çekim teknikleri ve oyuncu kadrosu gibi kamera arkasında da güçlü bir ekibe sahip olan Panzehir'in sanat yönetmenliğini 2011 yapımı Headhunter filmindeki performansıyla uluslararası üne kavuşan Nina Bjerch Andersen üstleniyor. Filmin müzikleriniyse Indiana Jones, Starwars, Maymunlar adasından kaçış gibi unutulmaz melodilere imza atan Clint Bajakian yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cüneyt Arkın Emin Boztepe Hollywood İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title