Haberler

Otomobilin Çarptığı Motosikletli Ağır Yaralandı

ANTALYA'da Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın'ın eşi Sema Alın'ın kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada motosiklet sürücüsü Muharrem Önal, yola savrularak ağır yaralandı.

ANTALYA'da Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın'ın eşi Sema Alın'ın kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada motosiklet sürücüsü Muharrem Önal, yola savrularak ağır yaralandı.

Kepez İlçesi'ndeki kaza saat 16.00'da meydana geldi. Antalya Bulvarı'nda ilerleyen Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın'ın eşi Sema Alın'ın kullandığı 07 D 9504 plakalı otomobil, Yeşil Sanayi Sitesi'ne dönüş yapmak isteyen Muharrem Önal idaresindeki 07 AIC 12 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Alın'ın otomobili sulama kanalının köprü bariyerlerine çarparak durdu, Önal ise yol kenarına savrulurken, motosikleti yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. yoldan geçen ve adının 'Alev' olduğunu açıklayan ilk yardım eğitmeni, Önal'a ilk müdahaleyi yaptı. Yanındaki sağlık malzemeleriyle Önal'ın başındaki kanamaya tampon yapan ilkyardım eğitmeni, yaralıyla sohbet ederek bilincinin açık kalmasını sağladı.

İKİNCİ KİŞİYİ ARADILAR

Kaza yerine gelen polis, Önal'ın yola savrulan eşyalarını ve motosikletini toplayarak, çevrede güvenlik tedbiri aldı. Muharrem Önal'ın motosiklette bir yolcunun daha bulunduğunu söylemesi üzerine çevredekiler ve polis çevrede arama yaptı. Aramada otomobilin altında, sulama kanalında, refüjdeki ağaçların çevresinde ikinci kişiye rastlanmadı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında Muharrem Önal'ın, yanında ikinci kişi olmadığını söylemesi üzerine arama çalışmaları durdu. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Önal, müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Panik yaşayan ve zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Sema Alın ise "Ben yolumda ilerlerken sağdan önüme kırdı. Yol bana aitti. Hiçbir sıkıntı yoktu. Görmemle vurmam bir oldu. En sağdan sanayi bölgesine gitmek için dönüverdi" sözleriyle kazayı anlattı.

Kazanın haberini alan Naci Alın da olay yerine gelip, eşine sarılarak teselli etti.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Önal Döşemealtı Antalya Kepez 3. Sayfa Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title