Haberler

Ordu'da Turizm Çalıştayı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) öncülüğünde düzenlenen turizm çalıştayında, sektör temsilcileri Ordu'nun turizm potansiyeli, sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ordu'da, sektör temsilcilerinin katılımlarıyla Turizm Çalıştayı gerçekleştirildi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) öncülüğünde, odanın toplantı salonunda organize edilen çalıştaya, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, OTSO Meclis Başkanı Necat Avcı ve turizm sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı.

Programda, Ordu'nun mevcut turizm potansiyeli, sorunlar ve çözüm önerileri, turizm lokasyonları, mekansal planlama ve pazarlama konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Karlıbel, çalıştayın ardından yaptığı açıklamada, şehrin turizm kenti olması için oda üyesi turizm sektör temsilcileri ile çalışma başlattıklarını belirtti.

Toplam 3 oturumdan oluşacak turizm çalıştayının ilkini odada gerçekleştirdiklerini aktaran Karlıbel, "Diğer iki çalıştayımızı da turizm sektör temsilcilerinin katılımları ile iki hafta içerisinde tamamlayarak bir rapor haline getirmiş olacağız. Buradan çıkacak rapor ve taleplerimizi, Ordu'nun turizm pastasından pay alması için gerekli yerlere ulaştıracağız ve takipçisi olacağız. Güzel bir amaç için yola çıktık. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Otso Ordu Turizm Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title