Haberler

Ordu'da 'Su'ya Yüzde 10 İndirim

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, il genelinde suya yüzde 10’luk bir indirim yapılacağını belirterek, fiyatların 2 yıl öncesi ile aynı olacağına dikkat çekti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, il genelinde suya yüzde 10'luk bir indirim yapılacağını belirterek, fiyatların 2 yıl öncesi ile aynı olacağına dikkat çekti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Engin Tekintaş başkanlığında, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) Ekim Ayı Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların beklediği su fiyatlarındaki düşüş gündeme taşındı. Başkan Tekintaş burada yaptığı konuşmada, 2018 yılı içerisinde yapılan döviz ve döviz üzerinden Türkiye'de oluşturulmak istenen olumsuz havayı yansıtmadan süreci yürütmeye devam edeceklerini anlattı. Başkan Tekintaş, Türkiye genelinde enflasyonla ilgili seferberlik başladığına da değinerek zabıta ekiplerinin bu konuda il ve ilçelerde denetimlerini sürdürdüğünü belirtti.

"Ordu'da suya yüzde 10'luk indirim"

Başkan Tekintaş, yapılan ön çalışma neticesinde halkın beklentisi haline dönüşen içme suyu fiyatlaması ile ilgili olan birimde yüzde 10'luk bir indirim kararının sunulacağını ifade ederek, "Bu süre içerisinde bir düzenleme yapılırsa 2 yıl önceki fiyatlara dönmüş olacağız. Hem Türkiye'nin konjonktürel olarak bu sürede yaşamış olduğu hem ekonomik olarak var olduğu sıkıntıların da beraberinde geldiği ortamlarda bir nebzecik bizde meclis, Büyükşehir ve ekip olarak katkı sunabilirsek bundan halk adına mutlu oluruz. Neticede siyaseten var olduğumuz bir yerdeyiz. Ama diğer taraftan da kamu adına hizmet veren bir birimi yönetiyoruz. Kamu adına yönettiğimize göre milletimizin de beklentilerine cevap olması açısından zaman zaman bu kararları alabiliriz. Bugün de böyle bir gündemle Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresinin genel kurulunda birlikteyiz. Doğrudan uygulanmak üzere alınan kararın 1 Kasım'dan itibaren yürürlüğe girmesi kaydıyla tek gündem maddeli olan olağanüstü genel kurulun oturumu açıldı" dedi.

Başkan Tekintaş ayrıca, su fiyatlarında uygulanan yüzde 10'luk indirimin geçici değil sürekli olduğunun da altını çizdi.

Su ücret tarifesinin güncellenmesi maddesi üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engin Tekintaş Türkiye Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title