Haberler

Onur Market Bomonti'de Açıldı

Güncelleme:

Onur market'in Bomonti mağazasını Mustafa Sarıgül açtı.

'Alışverişte Onur Sözü' sloganını ilke edinen Onur Market'in Şişli-Bomonti'deki 51. mağazasını Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül açtı. Sarıgül, binlerce kişiye istihdam olanağı sağlayan Onur Market'in Şişli halkına hizmet verecek olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Bünyesindeki Onur Market ve Onurex zincirleri ile yerel perakendenin öncüsü ve sözcüsü olmayı hedefleyen Özen Grup, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Gıda perakendeciliğine 1997 yılında İstanbul- 4. Levent'te açtığı ilk Onur Market mağazasıyla başlayan Özen Grubu'nun Şişli-Bomonti'deki mağazası törenle hizmete açıldı.

Bomonti Mağazası'nın açılış törenine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Belediye Meclis Başkanı Bayram Özata, Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, Özen Grup Yönetim Ekrem Özen, Özen Grup CEO'su Cemal Özen, Onur Market yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Onur Market Şişli'de fark yaratacak

Açılış töreninde konuşan Şişli Belediye Meclis Başkanı Bayram Özata, Onur Market'in bölgede çok iyi hizmet vereceğini inandığını belirtirken, Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, binlerce kişiye istihdam sağlayan Onur Market'in Şişli halkına hizmet verecek olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Onur Market'in hizmet kalitesine güvendiğini anlatan Sarıgül, "Bomonti'de açılan Onur Market'in hizmet kalitesi ile ilçemizde fark yaratacağına inanıyorum" dedi.

Alışverişte Onur Sözü'müzü tutmaya geldik

Onur Market'in açılışını Sayın Mustafa Sarıgül ve Sayın Bayram Özata'nın katılımıyla yapmaktan onur duyduklarını belirten Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen ise, "Özen Grup olarak Onur Market ve Onurex zincirleri ile perakende sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Grubumuzun 157. Mağazasını Bomonti'de açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Özen Grup olarak müşterilerimize 'Alışverişte Onur Sözü' verdik. Bu söz kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve hijyenik ortamda alışveriş sözüdür. 2000'e yakın deneyimli ve güleryüzlü personeli ile önemli lokasyonlarda hizmet veren grubumuz, Şişli'de de müşterilerine verdiği sözü tutacak" diye konuştu.

Onur Market'in yenilenen kurumsal kimliğiyle dizayn edilen Onur Bomonti Mağazası, 1100 metrekarelik müşteri hizmet alanı ile faaliyet gösterecek. Onur Market, taze ürün odaklı yaklaşımıyla market alışverişinde aranılan her şeyi, en uygun fiyat ve en yüksek kalite anlayışıyla Şişli halkının beğenisine sunacak. Onur müşterileri, bol ürün çeşitliliğinin yanı sıra modern yapıya sahip hijyenik bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini sürecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Sarıgül Ekrem Özen İstanbul Şişli Güncel Haberler

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan 'Yıkım olur' yanıtı geldi

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan "Yıkım olur" yanıtı geldi

Bakmadan Geçme

Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor? KARNE GÜNÜ NE ZAMAN? Karneler ne zaman verilecek, 3 ay tatil ne zaman başlıyor? İstanbul kurban satış ve kesim yerleri nereler? 2024 İstanbul'da hangi ilçelere kurban pazarları kuruluyor? İstanbul Kurban kesim ve satış yerleri 2024: İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası kurban pazarı hangi ilçelere kuruluyor? SON DAKİKA: HATAY'DA DEPREM Mİ OLDU? AFAD duyurdu! Samandağ depremi kaç şiddetinde? Hatay'da deprem! Az önce deprem mi oldu? Hatay'da 5 Haziran en son kaç şiddetinde deprem oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atama yetkisi iptal mi edildi? Yılmaz Tunç'tan açıklama var! Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF dönem sonu sınav sonucu sorgulama nasıl yapılır? HAC VE UMRE YOLCULARININ MENENJİT AŞISI YAPTIRABİLECEĞİ YERLER! Ankara'da hac ve umre yolcuları nerede aşı yaptırabilir? Konkordato nedir? Konkordato neden ilan edilir?
'En beğendiğiniz siyasetçi kim?' anketi! Birinci sırada Erdoğan var, iki numara sürpriz

"En beğendiğiniz siyasetçi kim?" anketi! Birinci sırada Erdoğan var, iki numara sürpriz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title