Haberler

Mühürlenen masaj salonunun fotoğraflarını çekerken öldürüldü! O anlar kamerada

Güncelleme:

Mardin'de işlettiği masaj salonu şikayet üzerine mühürlenen Metin Özkeren'in işlemin iptali için yapacağı başvuru öncesi gerekli olan salonun fotoğraflarını çekerken karşı komşusunun oğlu Serhıldan Amak tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

12 Temmuz günü Artuklu ilçesi Yenişehir Mahallesi Ravza Caddesi'nde meydana gelen olayda masaj salonu işletmecisi 4 çocuk babası Metin Özkeren'e (44) ait olan iş yeri, şikayet üzerine mühürlendi. Özkeren, sürece itiraz etmek için gerekli fotoğrafları çekmek amacıyla T.A. isimli kadınla birlikte otomobille iş yerine geldi. Otomobilden inen Özkeren, fotoğraf çekerken yanına karşı komşusu Şıdo Amak geldi.

SİLAHINI ÇEKİP VURDU

Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Bu sırada dükkanda olan Amak'ın oğlu Serhıldan Amak, dışarı çıkıp babasına hakaret ettiğini öne sürdüğü Metin Özkeren'e tabancayla ateş etti. Özkeren kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mühürlenen masaj salonunun fotoğraflarını çekerken öldürüldü! O anlar kamerada

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Metin Özkeren ambulansla hastaneye kaldırıldı, Serhıldan Amak ise gözaltına alındı. 2 gün yoğun bakımda tedavi gören Özkeren, 14 Temmuz'da yaşamını yitirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serhıldan Amak, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Mühürlenen masaj salonunun fotoğraflarını çekerken öldürüldü! O anlar kamerada

7 YIL ÖNCE 4 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZAYA NEDEN OLMUŞ

Öte yandan Serhıldan Amak'ın 18 Eylül 2015'te Mardin Devlet Hastanesi yakınında, kullandığı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırıma çıkan aracıyla, yayalar Mehmet Habat Yıldırım, Abdulkadir Özer, Mehmet Abay ve Mehmet Çağan'a çarparak ölümlerine neden olduğu, 3 yıl sonra da tahliye olduğu belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Artuklu Mardin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (10)

Arda Yıldız:

4 kişiyi öldürüp 3 yıl sonra çıkmışsa 1 kişi için 9 ay yatmış demekki. şimdi de 1 kişi öldürdüyse bu katil 9 ay besleyip 9 ay sonra salıvereceğiz demektir.

143
8
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Zenginin, dayısı, çevresi olanın değil, haklının güçlü olduğu bir adalet sistemi lazım.

91
3
yanıtYanıtla
Fatih Güler:

4 kişinin ölümüne sebep oluyor ve 3 yıl sonra tahliye vay adalete bak

89
1
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

vaybe bir canın bedeli bu kadar ucuzmuş 3 kişi ölsün 3 yıl yatsın çıksın başka birini öldürsün.

76
3
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Mardin değil japonya'da yaşanmış bu olay isimden belli,Şıdo Amak

40
11
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

İdam gelmeden bunların hiçbirinin önüne gecemeyiz. Ne güzel al silahı vur silahsız birini. Erkeğim diye de hava at cezaevinde. Kansız.

8
0
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Bu adamı olmayan adalet azdirmiş. İçeri girsinde başkaları kurtulsun

2
0
yanıtYanıtla
ali:

ülkemizde bir kişiye karşı eli silahlı 5 kişi kavgaya gelen ailelere karşı ağır yaptırımlar olmalı. mağdur kişinin yakınları şikayetçi olmasa dahi bu tür failler organize suç örgütünden, kamusal düzeni tehditten ve terörden yargılanmalı.

2
0
yanıtYanıtla
ali:

bu tür suçların cezasız kalması nedeniyle son 50 yılda ülkenin sosyolojisi değişti. masum ve dürüst vatandaşlar kaybetti. 3 eşden olma 7 oğlundan birini cezaevine göndermeyi göze alanlar ise kazandı

1
0
yanıtYanıtla
ali:

dikkatinizi çekti mi? silahsız bir adama karşı silahlı 3 adam pusu kuruyor... bu benim vicdanımı çok rahatsız etti. arada yaşanan mesele her ne olursa olsun, böyle bir usül böyle bir kavga kültürü hiçbir kitapta yazmaz...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title