Haberler

Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Güncelleme:

AFAD'ın geçtiği bilgiye göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 36 km derinlikte meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

Afad'dan yapılan açıklamada Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

AFAD "SON DAKİKA" OLARAK DUYURDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.27'de merkez üssü Akdeniz açıkları olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

36 KM DERİNLİKTE MEYDANA GELDİ

Merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesine 41,39 kilometre mesafede olan depremin, 36,05 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Öte yandan Muğla'da paniğe neden olan deprem çevre illerde de hissedildi.

Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Marmaris Deprem Muğla AFAD Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

sade vatandaş:

muğlada usta birliğinde askerken iki defa depem olmuştu bir defada denizlide acemi birliğinde yemekhanede yemek yerken depreme yakalamştım hey gidi günler hey ..askerlik bitti işe girip çalışıp emekli oldum şimdi on binlira aylıkla devamlı dokuz şiddetinde deprem oluyormuş gibi hissediyorum

35
7
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Seçime 3-5 gün kala yemlerler gene gidersin oy vermeye ????

yanıt9
yanıt5
haksız mıyım:

gazeteci fuat uğurun dediği gibi cehp ye belediye seçimlerinde oy verse emekliler, maaşlari mı artacak. ne deprem ne başka bişey tek derdin emekli vatandaşı tahrik etmek,tek derdin siyasi rant sağlamak

yanıt13
yanıt7
GAGS:

emekli vatandaşı tahriş etmeyin, höökümetimiz yeterince tahriş ediyor zaten.. :((

yanıt6
yanıt3
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Uyuyan milleti sallıyorlar hala uyanan yok

8
4
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

çok doğru dersin, hangi mektebe gittin?

2
0
yanıtYanıtla
habar mabar:

m uglak bi konu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title