Haberler

Muğla'da CHP ve İYİ Parti adayları arasında gerginlik

Güncelleme:

İYİ Parti Bodrum Başkan Adayı Raşit Emir Süer, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras'ın elini sıkmadı. Gergin dakikaların yaşandığı olayda Süer, Aras'ı verdiği sözleri tutmamakla suçlayarak, "Bu millete yaptıklarınız için buradayım" dedi. Aras ise provokasyona gelmeyeceğini ifade etti.

Muğla'da CHP'li Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras ile İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emin Süer arasında sözlü tartışma yaşandı. İlçede seçim çalışmaları yapan Aras, Reşit Emin Süer'in bulunduğu bir iş yerini ziyaret etti. Burada karşılaştığı İYİ Parti heyeti ile selamlaşan Aras, belediye başkan adayı Süer'le tokalaşmak istedi. Süer, "Ben sizinle tokalaşmam, sizin bu millete yaptıklarınız için ben buradayım zaten." diyerek Aras'a elini uzatmadı. Aras da Süer'e "Kendine gelir misin? Senin provokasyonuna gelecek kimse yok burada. Saygılı ol. Biz bu memleketin çocuğuyuz." diye karşılık verdi.

"BU MEMLEKETİN ÇOCUĞUYSAN MİLLETİN HAKKINI YEDİRTMEYECEKSİN"

Süer de Aras'ın makamına saygı duyduğunu ancak kendisine saygı duymak zorunda olmadığını dile getirerek, "Bu memleketin çocuğuysan PKK'nın avukatını, bu milletin çocuklarının katilinin avukatını kendine yardımcı yapmayacaksın. Millete verdiğin sözleri tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin." ifadelerini kullandı.

Muğla'da CHP ve İYİ Parti adayları arasında tartışma: Bu millete yaptıklarınız için buradayım

"MİLET SANA SEÇİMDE YAZIKLAR OLSUN DİYECEK"

Bunun üzerine vatan, millet, bayrak sevdalısı biri olduğunu belirten Ahmet Aras'a Süer, şu yanıtı verdi: "Senin bu millete yaptığın ayıp. Onun hesabını sormaya geldik. Senin gibilerle el sıkışmam, sana işim de düşmez. İnşaatçı da değilim, devlette, belediyede ihalem de yok. Sözlerini tutmayı öğreneceksin. Sana yazıklar olsun. Bu millet bu seçimde sana 'yazıklar olsun' diyecek. Sakın Atatürk'e, Türk bayrağının arkasına saklanma." Çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen tartışma sonrası Aras, bölgeden uzaklaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Raşit Emir Süer Ahmet Aras İYİ Parti Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

bekir yapici:

adamlarin kafasi bu yapacak bir sey yok bütün satasmalara ragmen chp baskani özel imamoglu ve yavas gayet olgun sekilde eski dost düsman olmaz diyerek bu firsatci cikarci nankör firildaklarla bir polomige girmediler.

130
81
yanıtYanıtla
Blackened:

Ne oldu bekir aga beraber seçime girerken fırsatçı nankör demiyordunuz? Masadayken iyi, kalkınca sovdunuz, tekrar oturunca yine övdünüz. Dünya sizin etrafinizda mı donecekti?

yanıt14
yanıt2
Baki Ertaş:

Kentin Şehremini hayırlı olsun diyerek ayağına gelmiş.siz ise dayılanmayı seçmişsiniz Canın sağolsun.

55
65
yanıtYanıtla
remat tamer:

seçilse yanına gitmeye korkarım..

100
19
yanıtYanıtla
Mert Kafkas Sahin:

Terbiyesizlik. El sıkmak medeniyettir. Herkeste olmayan şey tabii. Propaganda yapılacak ortam değil ortası iyi partili arkadaş.

81
29
yanıtYanıtla
esrefpasali:

partili birisi olarak, yari yolda birakilmis ekilmis birisi olarak kuskun dargin kizgin...

yanıt2
yanıt0
Onemli Degil:

RANTA Giden Yol ,Duz Asfalt Olsa Herkez Gider..

33
9
yanıtYanıtla
Zbandak:

Kendisi paket taxi nin kurucusu olur eski patronum Raşit emir Süer seçilirse güzel işler başarıcagina inanıyorum kafasi gerçekten çok farklı çalışır çok şey öğrendik kendisinden yolu açık olsun inşallah #duygu kazanicaj

12
15
yanıtYanıtla
Aziz Dağ:

Yiyin birbirinizi

10
7
yanıtYanıtla
Janoo Jsnoo:

Saygısızlıktan ziyade terbiyesizliktir düşman ellini uzatsa o elli tutacaksın fasizim gerçekliği gerçek yüzü budur sosyalist le fasit arasındaki fark sosyalist eşitlikten beslenir faşist kandan

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title