Haberler

Mersin Protokolü Bayramlaştı

Mersin protokolü bayramlaştı MERSİN'de kent protokolü polis, asker ve halkla bayramlaştı.

Mersin protokolü bayramlaştı

MERSİN'de kent protokolü polis, asker ve halkla bayramlaştı. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı'nda başlayan bayramlaşma töreni, İl Jandarma Komutanlığı ve Polisevi'nin ardından Kültür Merkezi Şeref Salonu'nda devam etti.

Bayramlaşmaya Vali Özdemir Çakacak, CHP Milletvekili Hüseyin Çamak, MHP milletvekilleri Ali Öz ile Oktay Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, daire müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Vali Çakacak, yaptığı konuşmada "Ülkemizin içinde olduğu durumdan dolayı bu bayramı buruk kutluyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyen içerden dışarıdan hainler var. Her zaman vardı. Bizim birlik, beraberlik ve dostluğumuz asla bozulmayacaktır. Devletimizin bekası uğruna, milletimizin birlik ve beraberliği uğruna şehitler veriyoruz. Arife günü, manevi büyüklerimiz olan şehitlerimizi ziyaret ettik. Ruhları şad olsun" dedi.

Mersin'de ayrıca Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Toros Hastanesi, Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde hastaları ziyaret etti, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman da Yetiştirme Yurdu, Nihat Sözmen Zihinsel Engelli Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çocuk Yuvası'ndaki çocuklarla bayramlaştı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özdemir Çakacak Akdeniz Ali Öz Mersin Politika Güncel Haberler

title