Haberler

Marshall 6 Yıl Üst Üste En Beğenilen Şirket

Güncelleme:

Marshall Boya, ADECCO ve Capital Dergisi işbirliğiyle düzenlenen "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması"nda en beğenilen şirket oldu.

'Boya sektörünün en beğenilen şirketi' ödülü Marshall'ın "Renklendir Hayatı" sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla, yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştiren Marshall Boya'nın 2013'te "boya sektörünün en beğenilen şirketi" seçildiği, Capital Dergisi " Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması" ödül töreni, dün gece gerçekleştirildi.

"Renklendir Hayatı" sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall Boya, ADECCO ve Capital Dergisi işbirliğiyle 14 yıldır düzenlenen " Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması" nda sektörünün en beğenilen şirketi seçildi. Türkiye'nin sektöründe en beğenilen şirketlerini belirleyen Capital Dergisi "2013 Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması" ödül töreni ise dün gece, iş çevreleri ve medya dünyasından önemli isimlerin katılımıyla, İstanbul'da Conrad Oteli Balo Salonu'nda gerçekleştirildi. AkzoNobel Marshall, Türk iş dünyasının yıllardır referans kabul ettiği araştırmada altı yıldır üst üste layık görüldüğü bu birincilik ile sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Capital Dergisi'nin 14'üncü kez yayınladığı Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri araştırması, Ağustos 2013 tarihinde başladı ve saha çalışması 2 Eylül-5 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye'nin en beğenilen şirketleri listesinde yer alan firmalar, "bölge ekonomisine sağladıkları katkı", "bilgi ve teknoloji yatırımları"ve "güvenilir şirket olma" kriterlerinde ön plana çıktı. 1.502 üst yöneticinin katıldığı dev araştırmada 42 sektörün en beğenilen ilk 3 şirketi ve Türkiye'nin En Beğenilen 20 şirketi belirlendi.

Altı yıldır üst üste sektörünün en beğenileni AkzoNobel Marshall

AkzoNobel Marshall'ın altı yıldır üst üste sektörünün en beğenileni seçilen Marshall, dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel'in markalarından biri. Türkiye pazarında 60 yıllık güçlü bir geçmişi olan Marshall, sektörde dünyanın bir numaralı şirketi AkzoNobel'in küresel perspektifini de ekleyerek insanların hayatına renk katmaya devam ediyor. Ürün ve hizmetlerini Türkiye geneline yayılmış bayi ağı ve satış noktaları aracılığıyla ulaştırıyor.

AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel'in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye'de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amsterdam Hollanda'da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel'in dünya çapında 80'den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marshall Boya İstanbul Marshall Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title