Haberler

Manuş Baba, 3. Havalimanı Çalışanlarına Destek Olmak İçin Konserlerini İptal Etti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Manuş Baba, 3. Havalimanı Yerleşkesinde vereceği konserleri iptal etti. Manuş'un bu kararı kötü çalışma koşullarından dolayı eylem yapan işçilere destek vermek için yaptığı konuşulmaya başlandı.

Sözcü'nün haberine göre, 'Manuş Baba' ismiyle bilinen Mustafa Özkan, sosyal medya hesabından 19 – 24 Eylül 2018 tarihleri arasında organize edilen konserlerini iptal ettiğini duyurdu. Şarkıcının konserlerini 3. Havalimanı işçilerinin ağır çalışma koşullarını protesto etmelerine destek olmak için iptal ettiği iddia edildi.

İŞÇİLERE DESTEK VERMEK İÇİN KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ

3. Havalimanı Yerleşkesinde düzenlenen 'Teknofest' etkinliğinde katılımcı sanatçılar arasında olan Manuş Baba'nın konserlerini neden iptal ettiği açıklanmazken, konserlerin iptal gerekçesinin çalışma koşullarını protesto etmek olduğu iddia edildi. Manuş Baba'nın 'Teknofest' etkinliğine katılması sosyal medyada günlerdir tepkiyle karşılanmıştı.

Manuş Baba, 3. Havalimanı Çalışanlarına Destek Olmak İçin Konserlerini İptal Etti

24 İŞÇİ TUTUKLANDI

2013 yılında ihalesi yapılan ve o dönem 'Cumhuriyet tarihinin en büyük ihalesi' olarak tanıtılan 3. Havalimanı'nda kötü çalışma koşullarını protesto ettikleri için gözaltına alınan ve savcılık işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 28 işçiden 24'ü tutuklanmış, 4'ü adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakılmıştı.

Manuş Baba, 3. Havalimanı Çalışanlarına Destek Olmak İçin Konserlerini İptal Etti

BABASI MEVSİMLİK İŞÇİLİK YAPIYORDU

Ünlü şarkıcı, babası mevsimlik işçi olduğu için 1996 yılının bahar ayında ailesiyle birlikte Antalya'ya göç etmişler.

Manuş Baba, 3. Havalimanı Çalışanlarına Destek Olmak İçin Konserlerini İptal Etti

Kaynak: Güncel

Mustafa Özkan Sosyal Medya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (116)

ünal:

sen ve seni dinleyen mal kitlenin sanat ve müzik anlayışı anırmayla eşdeğer. Çalışma koşullarıymış da destekmiş, destek vermek istiyosan ver konseri parasını işçilere ver. Senin pilin bitiyo manuş malı

117
2
yanıtYanıtla
destek değil köstek:

destek verdiğini iddia ettiği işçiler 4 yıldır çoluk çocuklarının rızkını ordan kazandı afiyetle yediler ne olduda son iki ay kala projeyi sekteye uğratmak pahasına ( ve asıl amaçları zaten bu ) eylem yapan insancıklar ve avaneleri destek verende en az onlar kadar vatan millet düşmanıdır nokta.

85
11
yanıtYanıtla
TÜRKİYEM:

soytarı kimlerden emir aldın

69
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Biz de senin hiçbir etkinliğine katılmayız. kendin bilirsin. Bir de sanatçı olacak bunlardan.

53
15
yanıtYanıtla
...:

Çalıntı şarkılarla başarı yakalamayı amaçlayan biri belki bu şekilde prim yapar.

58
6
yanıtYanıtla
beyin yoksunusunuz:

zır cahilsiniz yemin ediyorum. yok son ayda grev başlamış da yok bilmem ne de. siz önce aylardır hiç bir şekilde bu konuda yayın yapmayan medyanızı sorgulayın. izlediğiniz kanalları okuduğunuz magazin haberlerini sorgulayın. . Neden ülkenin bir kısmının aylardır süren sorunlardan ölümlerden haberi var bir kısmının haberi yok bunu sorgulayın.

5
59
yanıtYanıtla
Cahil D:

Emin misin beynini kullanarak yazdığına bu yorumu okuyunca hiç öyle görünmüyor da.

yanıt23
yanıt0
vatandaş:

Aldıkları yüklü maaşları nereye harcayacaklarını bilemenenin getirdiği şımarıklıkla bu eylemi yapan işçiler olsa olsa haindir, çok haklı yorumcular!Gül gibi şartlar olmasına rağmen tek derdi kaos çıkarmak olan bu isyancı grubun ekmek parası kazanma gibi çok basit bir derdi olduğundan böyle eylemle meylemle uğraşabilmiş.Yazık yüklenici firma yetkilileri mercedes audiye binip villalarda yaşamaya mahkum ediliyor, nasıl mağdur nasıl üzücü durumda firma, yazık.. E biz milletiz tabi ki o masum ve zavallı firmanın arkasındayız, vicdanımız bunu gerektirir!

3
55
yanıtYanıtla
Türk:

Kullandığın nick de vatandaş büyük ihtimal Türk vatandaşı değil söyle bakalım nerenin vatandaşısın.

yanıt16
yanıt0
RACO:

ne malsınızki la adam ironi yapmış onu bile anlamaktan acizsiniz siz bu kafayla anca gidersiniz:))

yanıt1
yanıt7
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title