Haberler

Malatya- Sivas Yonunda Kaza: 2 Ölü, 8 Yaralı

Malatya-sivas Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Malatya-sivas Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 10.00 sıralarında Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Hasançelebi Beldesi ile Sivas'ın Kangal ilçesi sınırında meydana geldi. Sabri Yeşilkaya yönetimindeki otomobil, iddiaya göre tali yoldan bir anda ana yola çıkınca, hızla gelen Ayhan Zor yönetimindeki otomobille çarpıştı.

Kaza sonrası her iki araçta bulunan Harun, Kadir, Esra, Fadime, Hayriye ve Sabri Yeşilkaya ile Ayhan, Orhan, Okan ve Kazibe Zor yaralandı. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü acil servisine kaldırılan 13 yaşındaki Okan Zor ile Hekimhan ilçe devlet hastanesine kaldırılan Kazibe Zor yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının da ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaza sonrası Malatya- Sivas karayolu bir süreliğine trafiğe kapatılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Malatya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasançelebi Hekimhan Malatya Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title