Haberler

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner yeniden seçildi

Güncelleme:

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Vahap Güner yeniden başkanlığa seçildi. Güner, konuşmasında deprem sonrası yaşanan zorluklara değindi ve gelecek planlarından bahsetti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden başkanlığa seçildi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen olağan genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Faaliyet, denetim kurulu raporları ve bilançonun ibra edilmesinin ardından seçime gidildi.

Tek listeyle gidilen seçimde Güner, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Güner, yaptığı konuşmada 1989 yılında merhum Haydar Karaduman'ın kurucu başkanlığında cemiyeti kurduklarını hatırlattı.

Geçen yıl 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kentin büyük hasar gördüğünü belirten Güner, basın kuruluşlarının bulunduğu binalarının da depremde hasar gördüğünü söyledi.

Basın kuruluşları için oluşturulan konteynerlerde faaliyetin devam ettiğini dile getiren Güner, "Ankara Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Medya-İş, Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Basın İlan Kurumu gibi kurumlara Malatya'daki basına destek olmaları için çağrıda bulunduk. Basın İlan Kurumu yazılı basının ihtiyaç duyduğu malzemeleri karşıladı. Deprem bölgesinde çalışan ve çadırda bulunan arkadaşlara çeşitli desteklerde bulundukları için onlara teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun kurucu üyesi olduğunu aynı zamanda da Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonunu kuran bir cemiyet olduklarını hatırlatan Güner, "Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde de Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nu, cemiyet olarak daha aktif hale getirerek merkezini Malatya yapmayı düşünüyoruz. Bir arkadaşımız 18 ilin bağlı olduğu Malatya'dan Hakkari'ye kadar olan illerin basın sorunlarıyla ilgilenecek. Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Malatya Şubesi kurulması da 20 gün içinde netlik kazanacak. Malatya'da çalışan spor muhabirlerini oraya üye yapmaya başladık, burayı genç bir ekibe teslim edeceğiz." ifadelerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Deprem Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title