Haberler

Maganda Tanıdık Çıktı

Adana’da pazarda küfür ettiği şahıs tarafından darp edilince eve gidip pompalı tüfeği alarak pazara gelip rastgele ateş eden zanlı bir kadını boynundan ağır yaraladı.

Adana'da pazarda küfür ettiği şahıs tarafından darp edilince eve gidip pompalı tüfeği alarak pazara gelip rastgele ateş eden zanlı bir kadını boynundan ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Alidede Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. (14) Alidede Mahallesi'nde pazara arkadaşlarıyla birlikte gelerek yaklaşık bir hafta önce mahallede hırsızlık yaparken kendilerine karşı çıkan Y. ailesiyle tartışmaya başladı. Bu arada S.A., aileye küfür etti. Aileden biri S.A.'nın yanına gelerek onu darp etti. Bunun üzerine S.A. kaçıp eve gelerek pompalı tüfeğini alıp tekrar pazara geldi. S.A. pazara gelip rastgele ateş açmaya başladı. Bu sarada pazara gelen Yasemin Kaya (43) boynundan yaralandı. Kadının yaralandığı öğrenen şahıslar hemen olay yerinden kaçtı. Kaya olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaya, hastanede doktorların uzun süre uyguladığı kalp masajı ve kan takviyesiyle yeniden hayata döndürüldü. Kaya'nın çocukları ve yakınları hastane acil servisinde gözyaşlarına boğuldu. Kaya hayatta kalma mücadelesi verirken polis mahallede geniş çaplı operasyon başlattı. Yapılan operasyon sırasında S.A. olay yerine yakın Sarıyakup Mahallesi Alemdar Camii yanındaki boş arazide pompalı tüfekle birlikte yakalandı. Zanlının yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Zanlının ifadesini çocuk olduğu için savcı alacak.

"POLİS İBRAHİM ARAS'I ÖLDÜRMEKTEN İŞLEM YAPTI"

15 Haziran 2014 tarihinde Hürriyet Mahallesi 2067 sokakta terör örgütü PKK lehine yapılan korsan gösteri sırasında 15 yaşındaki İbrahim Aras isimli bir çocuk ölü olarak bulunmuştu. Çocuğun polisin attığı gaz kapsülünün başına isabet ederek öldüğü iddia edilmişti. Ancak yapılan incelemede çocuğun çok yakın mesafeden kafasına isabet eden pompalı tüfek saçmalarıyla hayatını kaybettiği, polisin envanterinde de pompalı tüfek bulunmadığı ortaya çıktı. Olay sırasında uyuşturucu tacirlerinin polise ara sokaktan pompalı tüfekle ateş açtığı sırada gösteriye katılan İbrahim Aras'ın birden torbacının önüne geçmesiyle yakın mesafeden kafasının arkasına saçmaların isabet ederek öldüğü belirlendi. Polis bunun üzerine görgü şahitleriyle yaptığı birebir görüşmelerde o gün mahallede pompalı tüfekle ateş eden kişinin S.A. olduğunu tespit etti. S.A. o zaman yaşı 13 olduğu için çocuk şube müdürlüğü alarak savcılığa sevk etti. S.A., Aras'ı öldürmek suçlamasında savcıya verdiği ifadede, "Benim yaşım itibariyle silah kullanmak imkansız" demişti. Ancak o olaydan 7 ay sonra S.A. yine pompalı tüfekle bu kez pazara alışveriş yapmaya gelen bir kadını vurdu. Kadın hastanede hayatta kalma mücadelesi veriyor. 14 yaşındaki S.A.'nın değişik suçlardan 20'den fazla suç kaydı olduğu da öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yasemin Kaya Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title