Haberler

Levent Marina'yı Birde Şimdi Görün

Güncelleme:

Dirinler Döküm Sanayi Ticaret A.Ş., İzmir'in korkulu rüyası haline gelen alanı İzmir'in prestij noktası haline getirdi.

61 yıldır imalat sanayiinde faaliyet gösteren Dirinler Döküm Sanayi Ticaret A.Ş., 2010 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından düzenlenen ihaleyi kazanarak İzmir'in korkulu rüyası haline gelen alanı İzmir'in prestij noktası haline getirdi.

Dirinler ailesinden Melih Dirin'in gecesini gündüzüne katıp, İzmir'e ve turizme kazandırdığı şehrin tek marinası "Levent Marina" elit müşteri portföyüyle gönül rahatlığı içinde gidilebilecek mekanlar arasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Dirinler Döküm Sanayi Turizm Liman İşletmeciliği ve Ticaret Anonim Şirketi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Melih Dirin, Levent Marina'da konsepti bozacak hiç bir duruma müsaade etmezken işletmesini aldıkları ilk günden itibaren iyi işlere imza atıyor.

Levent Marina'nın eski karanlık günlerini unutturan ve bugün konseptli 10 mekandan 6'nın işletmesini de üstlenen Melih Dirin İzmir'e kazandırdıkları kaliteli mekanlarla gurur duyuyor. İzmir'in en güzel mekânlarından biri olmasına rağmen saklı kalan Levent Marina'yı canlandırıp hak ettiği güzel günlere taşımak gibi bir misyonları olduğunu söyleyen Dirin, "sağladığımız yatırımlar ile Levent Marina'yı baştan aşağı yenileyerek, İzmirliler'in ilgi gösterdiği, merak ettiği bir mekân haline getirdik. Levent Marina'da konferans, şirket seminerleri ve nikâh gibi birçok organizasyona yaptığımız ev sahipliği ile organizasyonlara ortak oluyor mutluluğu paylaşıyoruz. Ekip olarak bugünlere gelebilmek için birçok emek ve özveri sarf ettik. Bu emek ve özverinin boşa gitmesini istemiyoruz. Bu nedenle burada konsepti bozacak durumlara anında müdahele ediyoruz" dedi.

Dirinler ailesi ve çalışanları olarak "her ne yapıyorsak yapalım en güzelini, en kalitelisini yapmakla mükellef olduğumuza inanıyoruz" diyen Melih Dirin konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bize yol gösteren ilkelerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. İzmir'in en kıymetli yerlerinden biri olan Levent Marina'yı hak ettiği konuma taşıma, itibarlı, nezih ve kaliteli bir yer haline getirme hedeflerimize her gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bu açıdan marina'ya yaptığımız yatırımlarımız artarak sürecek.Kökleri ve geleceği İzmir'de olan bir aile olarak önce kentimize sonra ülkemize simge bir yer ve gıpta ile bakılan bir tesis kazandırmak olan öncelikli amacımıza yaklaşmış durumdayız. Levent Marina'yı İzmir'e yakışır bir hale getirmek için yatırımlardan kaçınmayacağız."

Levent Marina içerisinde yer alan Apropo Cafe, Bar Vivo, Pourt Lounge, Cicogna Restaurant, Potiri Meyhane ve Tarasa Nostaji'nin işletmesini de Melih Dirin üstlenmiş durumda

Levent Marina'daki mekanlar..

. Apropo Cafe (Marina'nın eşsiz manzarasına bakan Toskana renkleri ile süslenmiş kahvaltı menüsüyle başlayıp günün tadını çıkarabileceğiniz huzurlu bir ortam...)

. Bar Vivo (Zengin kokteyl menüsü ile karada tekne bar keyfi sunan Vivo Bar yenilenmiş dekoru, personeli ve DJ Yiğit Vaneli eşliğinde muhtşem geceler ve eğlenceler misafirlerini bekliyor...)

. Port Lounge (Müşteri memnuniyeti ve taleplerini daima ön planda tutan kalite ve hizmet anlayışı ile kendini kanıtlamış Port Lounge Catering, misafirlerini Port Lounge'a bekliyor...)

. Cicogna Restaurant (Misafirlerini dünya mutfaklarının birbirinden özel lezzetlerinin marina huzuru ile harmanlandığı, gündüz ve akşam menüleri ile buluşturuyor...)

. Potiri Meyhane (İzmir körfezinin eşsiz manzarasında günün yorgunluğunu iki tek ile atabileceğiniz bir Rum Meyhanesi...)

. Tarasa Nostalji (70'li yılların motoguzzilerini, kokoreç, köfte-ekmek, midye, kumru, şambali vs. nostaljik tadlarla misafirlerine sunuyor…)

. Sipari Restaurant (Tuzda balık, bademli dil menuer, karidesli pazi sarma, şevketi bostanlı balık, sütlü balık, balık kokoreç gibi pek çok özel lezzete, marina manzarasında keyifli sohbetlerde eşlik ediyor…)

. Monthelie Wine House & Restaurant (Seçkin şaraplar eşliğinde özel marine edilmiş et yemekleri ile eşsiz bir damak tadı sunuyor…)

. Wok & Roll Chinese Restaurant (Uzakdoğu kültürünün şaşırtıcı lezzetleri misafirlerini bekliyor…)

. Tuval Restaurant & Cafe-Bar (Kuzey Akdeniz'in, Türk mutfağına uyarlanmış sentezinden oluşan menüleri, taş fırında pişirilen pizza keyfi, seçkin şarap menüsü ve her şubesinde hakim olan sıcak, huzurlu, samimi ortamı ile misafirlerinin tercih noktası…)

Haftanın 7 günü açık olan mekanlarda, öğlen ve akşam hizmet verilmekte, ayrıca otopark problemi de bulunmamaktadır…

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Tsk Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title