Haberler

Kuzenini Bıçakla Ağır Yaraladı

Güncelleme:

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde alkollü iki kuzen arasında başlayan tartışmada 44 yaşındaki C.K., halasının oğlu Cemil İlhan'ı karnından ve sırtından bıçakladı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde alkollü iki kuzen arasında başlayan tartışmada 44 yaşındaki C.K., halasının oğlu 39 yaşındaki Cemil İlhan'ı karnından ve sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan C.K., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Yakalanıp gözaltına alınan C.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı. O anlar bir marketin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, dün saat 22.45'de Güzelyurt Mahalle meydanında meydana geldi. Marmaris Aksaz Deniz Komutanlığı'nda Askeri Hastanede sivil sağlık memuru C.K., halasının oğlu Cemil İlhan ve diğer akrabası 42 yaşındaki İsmail Mutlu ile sahilde alkol aldı. Bir süre sonra yönetimindeki otomobille mahalleye dönen C.K., kuzeni İlhan ile otomobilde tartışma başladı. Araç dışına taşan tartışmada otomobilde bulunan bıçağı alan C.K., kuzeni İlhan'ı karnından ve sırtından yaraladı. Cemil İlhan kanlar içinde yerde kalırken, C.K. otomobille olay yerinden kaçtı.

Akrabaları arasındaki bıçaklı kavgayı ayıramayan İsmail Mutlu, sağlık ve jandarma ekiplerini arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri ağır yaralı İlhan'ı ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan İlhan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay yerinden kaçan C.K., İsmail Mutlu'nun ifadesi sonrası Güzelyurt'taki evinde yakalandı. Gözaltına alınıp İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen C.K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kavga bir marketin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kavganın, sohbet sırasında geçen yılki tartışmalarını hatırlanması üzerine başladığı ortaya çıktı. C.K.'nin, İlhan'a kendisine yumruk attığını söyleyip sinirlenmesi üzerine kavganın büyüdüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Mutlu Güzelyurt Marmaris Ortaca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title