Haberler

Kürtün Belediyesi Yeni Hizmet Binası Açılış Töreni

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane'nin 52 tünelle adeta tüneller şehri olduğunu söyledi.

Vali Memiş, Kürtün Belediyesinin yeni hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, Gümüşhane'nin son 14 yılda çok büyük hizmetler aldığını belirtti.

Kentin 52 tünelle adeta tüneller şehri olduğunu vurgulayan Memiş, "Büyük kamu yatırımlarını son yıllarda almaya başladık. Birkaç ay içerisinde Şiran Belediyesinin de hizmet binası tamamlanacak. Bütün belediye başkalarından memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Belediye hizmetleri yapmakla tükenmiyor. Birisini yaparsınız, öbürü başlar. Bu hizmetleri önceliklemek lazım. Hizmet binaları da bu açıdan çok önemli." dedi.

Memiş, Kürtün ilçesinin sahip olduğu yayla sayısının çokluğuna dikkati çekerek, vatandaşların yaz aylarında çoğunlukla yaylada konakladıklarını anlattı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ise Türkiye Cumhuriyeti'nin üzerinde kirli emelleri olan uluslararası şer odakları ve onların içerideki piyonlarıyla mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

AK Parti olarak 15 yılda yaptıkları hizmetleri 2 yılda yapar hale gelebilmek için 16 Nisan'da referanduma gittiklerini dile getiren Gündoğdu, şunları söyledi:

"Biz referandumu Türkiye'nin bir anayasa değişikliği olarak algılamıştık. Gördük ki Avrupa, Almanya, Danimarka, Hollanda 'Hayır' kampanyasına dahil oldular. Şimdi de akılları sıra bize ceza kesiyorlar. Eski Türkiye geride kalmıştır. IMF'ye mahkum Türkiye geride kalmıştır. İnsan haklarında başkasından emir alacak Türkiye geride kalmıştır."

Gündoğdu, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dünya 5'ten büyüktür' çağrısının içini doldurmaya devam edeceklerini ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Uluslararası projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ekonomide, istihdamda, demokraside yeni adımlar atmaya devam edeceğiz. 'Evet' diyen de 'Hayır' diyen de bizim öz vatandaşımızdır, kardeşimizdir. Uluslararası şer odaklarına da 'İşinize bakın, biz bağımsız bir ülkeyiz, devletiz' demeye devam edeceğiz."

"Ülkemizin dünyaya karşı kuvvetli olması için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız"

Eski Adalet Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu da Gümüşhane'de olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu belirtti.

Yapılan hizmetleri takdir ettiğini söyleyen Sungurlu, ülkenin kolay günlerden geçmediğini, siyasetin ülkeye ve insana hizmet için yapıldığında anlam ifade ettiğini vurguladı.

Sungurlu, "Ülkemizdeki meselelerin çözümü için, ülkemizin dünyaya karşı kuvvetli olması için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bugünkü şartlarda buna çok ihtiyacımız var. Birbirimizi suçlamadan, birbirimizi kınamadan gelecek günlere hep birlikte devam etmeye gayret edelim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından dua edilip kurban kesilerek binanın açılışı yapıldı.

Törene, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Gündoğdu Okay Memiş AK Parti Kürtün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title