Haberler

Kumrulular 2. Birlik ve Beraberlik Gecesinde Buluştu

Kumrulu Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (KUYİAD) 2.Geleneksel Birlik ve Beraberlik Gecesi'nde çok sayıda Kumrulu bir araya geldi.

Kumrulu Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (KUYİAD) 2.Geleneksel Birlik ve Beraberlik Gecesi'nde çok sayıda Kumrulu bir araya geldi.

KUYİAD Dernek Başkanı Özay Dervişoğlu'nun ev sahipliğinde Bostancı Green Park Hotel'de, düzenlenen 2. Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne; Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, Başkan Yardımcısı Celalettin Dervişoğlu, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Temel Başalan, Kumrulular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk

Hatipoğlu, Eski Başkanlar Harun Topalcı, Gökhan Taran, ve sponsor firma temsilcileriyle çok sayıda Kumrulu katıldı. Ordu ili Kumru ilçesi hemşehrilerini bir araya getiren gecenin sunuculuğunu taklitleriyle ünlü şovmen Ercan Akışık yaptı. Özellikle Başbakan Erdoğan'ın taklidinde çok başarılı olan Ercan Akışık esprileriyle de geceye renk kattı. Ordulu sanatçılar Sami Aksu, Seyhan Çek ve Fatma İşcan'ın söylediği türkü ve şarkılarla davetliler keyifli anlar yaşadı. Geceye katkıda bulunanlara plaket takdiminin

ardından program sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başbakanlık Teftiş Kurulu İsmet Uçma Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title