Haberler

Köyde Rast Gele Ateş Açtı, Çıkan Çatışmada Öldürüldü: 2 Ölü, 1 Yaralı

Bitlis'in Tatvan İlçesi'ne bağlı Yoncabaşı Köyü'nde akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen 30 yaşlarındaki Murat Menteş'in uzun namlulu silahla rast gele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'ne bağlı Yoncabaşı Köyü'nde akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen 30 yaşlarındaki Murat Menteş'in uzun namlulu silahla rast gele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Köye gelen güvenlik güçlerine de ateş eden Menteş, ölü ele geçirildi.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Yoncabaşı Köyü'nde oturan Murat Menteş, nereden bulduğu beli olmayan uzun namlulu silahla köy meydanına çıkarak rast gele ateş açmaya başladı. Bunun üzerine 27 yaşındaki Bülent Menteş evinden çıkarak akrabası olan Murat Menteş'e engel olmaya çalıştı. Menteş'in ateş etmesi sonucu Bülent Menteş, kafasından vurularak öldü.

Yakınlarını tüm ısrarlarına rağmen elindeki uzun namlulu silahı bırakmayarak çevreye rast gele ateş etmeyi sürdüren Menteş'in elindeki tüfekten çıkan mermiler, Adem Demirkol'un sırt ve boynundan ağır yaralanmasına neden oldu. Demirkol, ihbar üzerine köye gönderilen ambulansla Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma Menteş'i yakalamak için sabaha karşı operasyon düzenledi. İkna çabalarına rağmen köye gelen jandarmaya da eteş etmeyi sürdüren Menteş girdiği çatışmada ölü olarak ele geçirildi.

Murat Menteş'in 2 ay önce Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü, ölümüne neden olduğu 27 yaşındaki akrabası Bülent Menteş'in ise düğün hazırlıkları içinde olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ TAKİP EDİLİYOR

Haber-Kamera: TATVAN(Bitlis), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Menteş Murat Menteş Bitlis Tatvan Politika Güncel Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Bakmadan Geçme

26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (1)

akif ateş:

çok yazık oldu allah anasına babasına sabır versin . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title