Haberler

"Kötü günleri arkamızda bırakacağız"

Güncelleme:

Korona virüsü tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katılan İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik ve Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşları tedbirlere riayet etmesi yönünde uyardı.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katılan İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik ve Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşları tedbirlere riayet etmesi yönünde uyardı.

Özellikle son haftalarda Karadeniz Bölgesi'nde yüksek artış gösteren korona virüsü vakalarına karşı tedbirler sıkılaştırıldı. İlkadım'da korona virüsü denetimlerini yerinde inceleyen İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, Samsun Lokantacılar, Tatlıcılar, Pastacılar ve Pideciler Odası İsmail Balcı ile birlikte vatandaşları maske takması ve sosyal mesafeye uyması yönünde uyardı.

"Kötü günleri arkamızda bırakacağız"

Korona virüsü denetimine ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam İbrahim Keklik, "Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı korona virüsü verilerini incelediğimizde özellikle Karadeniz Bölgesi'nde büyük bir tehlike var. Şehrimizde vaka sayılarının tekrar düşmesi ve kısıtlamaların gevşetilmesi bizlerin elinde. Devletimizin sürecin başından bu yana verdiği mücadeleye katkı sağlamamız gerekiyor ve bu noktada hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Denetimler yapılıyor ama vatandaşlar olarak herkesin bireysel tedbiri, gerektiği zaman da kurallara uymayanlara uyarılarda bulunması da çok önemli. En kısa sürede bu kötü günleri arkamızda bırakacağız" dedi.

"Maske, mesafe, hijyen en önemli korunma tedbiri"

Kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için, alınan pandemi tedbilerinin sahadaki uygulamalarını denetlenmesinin önemli olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Kişisel temizliğin yanında birlikte kullandığımız ortak yaşam alanlarında sosyal mesafe kurallarına uyarak maskelerimizi takmak korona virüsünde aşıdan önce gelen en önemli tedbir kalkanımız. İlçemizde örnek bir davranış sergileyerek bu yayılımı kurallara uyarak birlikte kontrol altına almalıyız. Bu zor süreci hep birlikte atlatmak adına gereken özeni göstermeliyiz. İlçemizdeki denetimlerimiz sürecektir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Keklik Koronavirüs Hisarcık İlkadım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title