Haberler

Bankada sırası geciken şahıs "Siz görürsünüz" deyip bomba ihbarında bulundu

Güncelleme:

Kırşehir'de bir banka şubesinde sırası gecikince tartışan bir kişi, asılsız bomba ihbarında bulundu. İhbar sonrası olay yerine bomba imha ve polis ekipleri sevk edildi, ancak herhangi bir şüpheli pakete rastlanmadı. İhbarı yapan kişi gözaltına alındı.

Kırşehir'de, gittiği banka şubesinde sırası gecikince asılsız bomba ihbarında bulunan A.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SIRAYA SİNİRLENDİ, BOMBA İHBARI YAPTI

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Atatürk Caddesi'nde bir bankanın şubesinde meydana geldi. A.G., bankaya gelip işlem için gişeden sıra aldı. Sırası gecikince banka görevlileriyle tartışan A.G., "Siz görürsünüz" diyerek tehditler savurdu ve sonra da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp adresini verdiği bankada bomba olduğuna dair ihbarda bulundu. İhbarla olay yerine bomba imha ve polis ekipleri sevk edildi.

Bankada sırası geciken şahıs 'Siz görürsünüz' deyip bomba ihbarında bulundu

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Banka şubesinde arama yapan ekipler, herhangi bir şüpheli pakete rastlamadı. Bankada bekleyen ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişinin telefonundaki arama kayıtlarını inceleyen ekipler, ihbarda bulunanın A.G. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan A.G., polis merkezine götürüldü. Bugün emniyetteki işlemleri tamamlanan A.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Banka Güvenlik Adliye Suç Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Martin Sikertel:

Bu herifi ıslak odunu alıp bayılana kadar dövmek lazım.

11
7
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bankaya girip sıra numarası alsanızda torpili olanlara numaratörler öncelik tanıyor gelen önüne geçiyor gelen önüne geçiyor sen bekle dur insan burada kendini enayiymiş gibi hissediyor vatandaşın duygularını anlıyorum bu yüzden yaptığı davranışın yanlış olduğunu söylemek hiç içimden gelmiyor buna bir çözüm bulunsun

10
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title