Haberler

9 yaşındaki Gina'nın su kuyusunda ölü bulunduğu evde yangın çıktı

Güncelleme:

Kilis'te 9 yaşındaki Suriye uyruklu Gina Mercimek'in evlerinin yan sokağında iki katlı evde, su kuyusunda boynuna iple briket bağlanmış halde ölü bulunmasının ardından 2 kişi tutuklandı. Kuyunun bulunduğu evde ise dün akşam henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kilis Okçular Mahallesi Selvili Medrese Sokak'ta meydana gelen olayda iddiaya göre, iki gün önce okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan yabancı uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek'i bulabilmek için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Çalışma sırasında bir ihbarı değerlendiren ekipler, küçük kızın evinin yan sokağında iki katlı binanın bahçesindeki su kuyusunda arama çalışması başlattı.

CANSIZ BEDENİ KUYUDA BULUNDU

Polis ekipleri ve Kilis İtfaiyesi'nin yaptığı çalışmaların ardından kayıp kız iple boynuna briket bağlanarak kuyuya atılmış halde ölü bulundu. Talihsiz kızın cansız bedeni, uzun uğraşlar sonucu bulunduğu kuyudan çıkarılarak Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

9 yaşındaki kız çocuğunun cesedinin bulunduğu evde yangın çıktı

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Olaya ilişkin Kilis Emniyetinin yakaladığı 2 zanlı tutuklandı. Tutuklamanın ardından akşam saatlerinde bir grup Suriyeli olayı protesto etmek için Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyüş yaptı.

9 yaşındaki kız çocuğunun cesedinin bulunduğu evde yangın çıktı

KUYUNUN BULUNDUĞU EVDE YANGIN ÇIKTI

Öte yandan Mercimek'in cesedinin kuyudan çıkarıldığı zanlı H.B'ye ait 2 katlı evin alt katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ekipleri sevk edildi. Olay ile ilgili Kilis İl Emniyet müdürlüğü geniş çaplı soruşturma başlattı.

9 yaşındaki kız çocuğunun cesedinin bulunduğu evde yangın çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suriye Kilis 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Eclipse Moon34:

Çok kötü bir olay yapanlar en yüksek ceza ile cezalandırılmalı öteki tarafta Suriye li kişilerin protesto edecek bir vukuat mevzu bahis bile olamaz beğenmiyorlar ise defolup gidebilirler

37
8
yanıtYanıtla
Hakan:

Dün Suriyeliler, eylem yaparak kan istiyorlardı.

31
1
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Iyice palazlandilar, Kemal turizm hepsini gonderecek suriyeye

16
13
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Çok tehlikeli olaylar bunlar Allah korusun ölen kızcağızdan sonra yakılan evdekilerin hepside canlı canlı yanarak ölebilirdi, olaylar büyümeden ülke geneline yayılmadan, toplumda kargaşa çıkarmak isteyen her türlü provokasyonlar derhal durdurulmalıdır.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title