Haberler

Kérastase'tan Lüks Servis Sanatı Kongresi

Güncelleme:

50 yılı aşkın süredir lüks saç bakımının öncüsü olan Kérastase markası, Kérastase Danışman Kuaförleri'ni "Lüks Servis Sanatı " kongresinde bir araya getirdi.

Şükran Güzeliş, Emre Ergani gibi isimlerin katıldığı kongre büyük ses getirdi…


Saç alanında fark yaratan çalışmalara imza atan Kérastase, düzenlediği "Lüks Servis Sanatı" Kongresi ile Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen danışman kuaförlere lüks servis sanatının inceliklerini, lüks tüketicilerin ihtiyaçlarını ve lüks bir yaşamın ayrıntılarını önemli isimlerin de katılımıyla anlattı.

Düzenli olarak kuaförlerle bir araya gelen marka bu sefer Zen Diamond Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş, F&B danışmanı Emre Ergani gibi farklı isimlerin de dahil olduğu lüks servis sanatı ile ilgili konuşmaları da herkes tarafından dikkat çekti.Zen Diamond Yönetim kurulu üyesi Şükran Güzeliş'in lüks mücevher dünyasındaki trendleri anlatması, Emre Ergani'nin de restoranlarda yaşanan lüks hizmetle ilgili bilgiler paylaşması danışman kuaförler tarafından ilgiyle izlendi.

Kongreye konuşmacı olarak ayrıca; Kiehl's Perakande ve Eğitim Müdürü Sedef Akbulut, Çırağan Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Öden Ağagil, Vakko Pazarlama ve İletişim Direktörü Burcu Körpeağaç da katıldı.Farklı sektörlerden gelen yöneticilerin aktardıkları örnek çalışmalar oldukça ilgi çekti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Ergani Danışman Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title