Haberler

"Kaynarca Sosyal Tesislerimizin Açılışına Tüm Hemşehrilerimizi Bekliyoruz"

Güncelleme:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 09 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 18:00'de ki açılış töreniyle hizmete sunulacak olan Kaynarca Sosyal Tesislerindeki son çalışmaları yerinde incelerken, açılış töreni ve akabinde gerçekleşecek iftar programına bütün vatandaşları davet etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde ki bir vaadi daha gerçeğe dönüşüyor.

Yeşilyurt İlçesinin dört bir tarafını vizyonel ve modern yatırımlarla güzelleştirmeye devam eden Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kaynarca Sosyal Tesisleri, 09 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 18:00'de ki açılış töreni ve iftar programıyla hizmete sunulacak.

Sosyal tesisi, park alanı, spor sahaları, otoparkı ve aydınlatmalarıyla Kaynarca'nın güzelliğine yeni bir güzellik daha katacak olan Kaynarca Sosyal Tesislerindeki son düzenlemeleri yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, tüm vatandaşları açılış töreni ve iftar programına davet etti.

Kaynarca mahallesini modern ve konforlu bir yatırımla buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Başkan Çınar, " Geçtiğimiz yıl inşaatına başladığımız Kaynarca Sosyal Tesislerimizi ve park alanımızı tamamladık. Yeşilyurt'umuza güzel bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kaynarca mahallesindeki bu özel ve güzel yatırımımızın açılış törenini 9 Nisan Cumartesi günü saat 18:00'de yapacağız. Seçimlerdeki vaatlerimiz arasında yer alan bu tesisimizde yapılan son düzenlemeleri yerinde takip ettik, mesai arkadaşlarımız açılış töreni için son hazırlıklarını yapıyorlar. Açılış törenimizden sonra tüm hemşehrilerimizle birlikte iftar sofrasında buluşarak, Ramazan Ayının o muhteşem güzelliğini ve heyecanını hep birlikte yaşayacağız. İlçemizin merkeze en yakın mahallelerinden olan ve son zamanlardaki yatırımlarla her geçen gün gelişen Kaynarca'mızın daha fazla tercih edilmesi için bu tür yatırımların büyük önemi vardır. Bölgemizin nitelikli ve modern yaşam alanlarına duyduğu ihtiyacı bizlerde modern bir yatırımla yerine getirmiş olduk. Kaynarca Sosyal Tesislerimizin yanı sıra buradaki parkımız, yeşil alanlarımız, spor sahalarımız, 4 ile 6 yaş aralığındaki çocuklarımıza yönelik Erdem Okulumuz ve diğer mekanlarımız, bölgemizin sosyal yaşam seviyesini artıracaktır. Kaynarca Sosyal Tesislerimiz şimdiden Kaynarca'ya, Yeşilyurt'a ve Malatya'ya hâyırlı uğurlu olsun, emeği geçen herkese şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün hemşehrilerimizi cumartesi günkü açılış törenimize ve iftar programımıza bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşilyurt Çınar Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title